03 / 05 / 2024

Hilton Convencin Center

Hilton Convencin Center

RealtyPort İstanbul 25 - 26 Nisan tarihleri arasında Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi' nde iddialı projeleri ile görücüye çıkaracak.

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Arap yatırımcılardan Türk konutlarına büyük ilgi!

13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart tarihlerinde Hilton Convention Center'da düzenlenecek. Fuarda, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne son zamanlarda artan ilgisi ortaya çıkacak.

13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 23 Mart'ta!

12 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 13'üncüsü 23 Mart ve 24 Mart  tarihleri arasında düzenlenecek. 13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

İSTİHALE, 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak!

İSTİHALE, 28-29 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak.

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan'da!

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan 2018'de Hilton Convention Center'da gerçekleştirilecek.

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 28 Nisan'da!

11 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 12'ncisi 28 Nisan ve 29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

11. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi 20 Mayıs'ta başlıyor!

11. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Fauara körfez ülkeleri yoğun ilgi gösterecek.

11. Gayrimenkul Fuarı 22-23 Nisan'da!

11. Gayrimenkul Fuarı yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için en geniş çaplı ve en etkili Gayrimenkul yatırım ve geliştirme fuarı olma özelliği taşıyor. Fuar 22-23 Nisan'da Hilton Convention Center'da gerçekleşecek.

10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi 22- 24 Nisan'da!

10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi 22- 24 Nisan tarihleri arasında Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Fuarda dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakışlar tartışılacak.

İstanbul Finans Zirvesi 8-9 Eylül'de!

Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi, 8-9 Eylül 2015 tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleştirilecek. Zirvenin ana teması "Düşük Büyüme ve Düşük Faiz Ortamında Yol Almak" olacak.

Hilton Convencin Center Haberi

Hilton Convencin Center

Gayrimenkul emlak danışmanlığı sektöründe başarılı çalışmalarda imzası bulunan Realty Port İstanbul, yurtdışı yatırımcılarına özellikle  Körfez ülkeleri, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetleri ve Avrupa ülkeleri’ne Türkiye' deki inşaat projelerinin satış ve satış sonrası  hizmetlerini vererek sektöre ve ekonomimize katkı sağlamaktadır. 


Ortadoğu’nun cazibe merkezi haline gelmiş olan ülkemizde, hayata geçirdiği ve oturumun başlamış olduğu İstanbul projeleri ile  vizyoner, karlı ve güvenli yaşam faaliyetleri ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı konumunda olan Realty Port İstanbul,  25-26 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Center' da düzenlenen Arap- Türk Gayrimenkul Zirvesi' nde, Arap misafirlerini ağırlayacak.


Realty Port  İstanbul, Hilton Convencin Center' da 36 nolu alanda İstanbul’daki gayrimenkul yatırım alanlarını, yıldız projelerini, A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projelerinin tanıtımını yaparak, zirveye katılan üst düzey Arap konukları...