21 / 05 / 2024

Hilton Otelinin yeni sahibi

Hilton Otelinin yeni sahibi

Doğuş Grubu, Yunan ortağıyla birlikte 142 milyon euro karşılığında Hilton Otelinin yüzde 97,3`lük hissesinin sahibi oldu.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Hilton Türkiye'de 2021’de 100 oteli geçecek!

Kovid-19 salgınına rağmen 2020’de 10 yeni otel anlaşmasına imza atan Hilton Türkiye, 2021’de hedef yükseltti. Türkiye’nin en cazip pazar olduğunu kaydeden Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Temel, “Otel sayımızı 100’ün üzerine taşıyacağız” dedi

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimi Hilton'a emanet!

Hilton ve Doğan Grubu, stratejik iş ortaklıkları kapsamında, Doğan Grubu’na ait otellerin yönetimini Hilton’a devir eden yeni anlaşmalarını duyurdu. Anlaşmaya göre, Bodrum’daki üç otelin yönetimini Hilton -üstlenecek.

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

Reysaş 2020'de 3 yeni Hilton oteli açacak!

Koronavirüs etkilerinin azalmasıyla beraber yeni döneme geçildi. Bu sürecin etkileri, pandemi sonrasında iş hayatında büyük yer kaplayacak. Peki tüm bunlar şirketlerin gelecek stratejelerini nasıl şekillendirecek?

Hilton Bodrum'daki üç yeni otelini bu sezon açıyor!

Yatırımlarına devam eden Hilton Bodrum'da farklı kategorilerde üç yeni otelini bu sezon açıyor...

Hilton, 2020'de 3 yeni otel açacak!

2020 için üç yeni otel anlaşması yapan Hilton Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da toplamda 500’ü aşkın odayı hizmete açması planlanıyor.

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe kapılarını açıyor!

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de 27 Haziran 2019 tarihinde açıyor. 

Hilton Türkiye'de 100 otele ulaşmayı hedefliyor!

Hilton, Türkiye pazarına 64 yıl önce giren ilk yabancı otel zinciri. 2006'dan itibaren yatırım atağına geçen zincir, Türkiye'de sekiz olan otel sayısını yeni markalarla bugün 58'e ulaştırmış durumda. Şirket, bu sayıyı 4-5 yıl içinde 100'e çıkarmayı hedefliyor.

Hilton Otelinin yeni sahibi Haberi

Hilton Otelinin yeni sahibi

Yunanistan'da turizm alanında önemli yatırımlar yapan Doğuş Grubunun Yunan bir ortakla Atina'daki Hilton Otelinin hisselerinin çoğunluğunu satın aldı.


İyon Otelcilik İşletmelerine ait otelin çoğunluk hisselerine sahip Alpha Bank'tan yapılan açıklamaya göre, bankanın oteldeki yüzde 97,3'lük hissesi 142 milyon euro karşılığında satıldı.


Atina'daki en ünlü otelleri arasında bulunan 53 yıllık Hilton için,  D-Marine Yatırım Holding BV iştirakiyle ihaleye giren Doğuş Grubunun Yunan ortağı ise TEMES SA oldu.


Doğuş Grubu ayrıca, Körfez ülkelerinden yatırımcılarla kurulan bir  konsorsiyumla, lüks hotel kompleksi Astir Palace Vouliagmeni'nin yüzde 90'lık  hissesine 393 milyon euro bedelle sahip...