23 / 05 / 2024

hilton otelleri oda standardı

hilton otelleri oda standardı

Muğla 'nın Marmaris ilçesindeki projesi, şirketin "Odaların en az 35 metre" olması standardına takıldı. Hilton 'dan sonuç alınamazsa, Avrupa 'nın başka ünlü markasının geleceği bildirildi.

Oda bulamayan acenteler otel kiralıyor!

Avrupalı turistin yoğun ilgisi tatil cenneti Marmaris'teki otelleri oda satışında peşin çalışmaya yöneltti. TÜRSAB Marmaris Bölge Temsil Kurulu Üyesi ve İbu Acente Müdürü Özhan Berkoğulları ''Acenteler oda bulmakta zorlanıyor, bunun için otel kiralamaya yöneldiler'' dedi. 

Hampton by Hilton Bolu açıldı!

Hampton by Hilton Bolu, markanın Türkiye’deki faaliyet gösteren dokuz oteli arasında yerini aldı. Hampton by Hilton Bolu 150 oda kapasitesine sahip.

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'da 100 bin odaya ulaştı!

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 100 bin odaya ulaştı. Önümüzdeki üç yıl içerisinde şu an yapım aşamasında olan yaklaşık 40 bin oda hizmete alınacak.

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

Double Tree by Hilton Elazığ'da açılıyor!

HİLTON, Türkiye'deki otel zincirine Elazığ'da yeni bir halka ekledi. Elazığ'da yapımı tamamlanan otel önümüzdeki günlerde açılacak. Double Tree by Hilton Elazığ'da, 110 oda, 5 süit, 1 kral dairesi, 2 engelli odası, 4 connect oda bulunuyor.

Balıkesir'e 5 tane daha Hilton Oteli yapılması hedefleniyor!

Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı Mike Collini, Balıkesir ziyareti sırasında inceleme fırsatı bulduğu büyükşehir belediyesinin çalışmalarını takdir ve heyecanla karşıladığını belirtti, Başkan Ahmet Edip Uğur'u kutladı.

Bayraklı Hilton Garden Inn açıldı!

Yapımına 2013'ün son çeyreğinde başlanan Hilton Garden Inn Hotel, önceki gün hizmete açıldı. Bayraklı'da hayata geçirilen otelde, toplam 197 oda, 3 toplantı salonu ve körfez manzaralı çatı katı restoran yer alıyor.

Hilton Curio'yu Türkiye'ye getiriyor!

Türkiye'de çatısı altında Conrad, DoubleTree gibi otelleri barındıran dünya turizm devi Hilton Worldwide, yeni bir markasını daha Türkiye'ye getiriyor.

2004 yılında İstanbul Hilton Oteli Özelleştirme İdaresi'ne geçmiş!

2004 yılında Emekli Sandığı, satamadığı otelleri Özelleştirme İdaresi'ne devretmiş. Özelleştirme İdaresi'ne devredilen, Maçka'daki Hilton Otel'in de aralarında bulunduğu 7 otelin satış işlemleri Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilecekmiş.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort mükemmellik ödülü aldı!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, turizmde dünyanın en saygın ödüllerini almaya devam ediyor. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, aldığı son ödülle Avrupa’nın en iyi otelleri arasında yer aldığını bir kez daha kanıtladı.

Hilton otellerinde dijital oda seçimi kullanılmaya başladı!

Dijital check-in ve oda seçimi teknolojisi, Türkiye'deki 30 Hilton Worldwide oteli dahil, Hilton Worldwide'ın dünya genelindeki 11 markası altında faaliyet gösteren 4 bin 100'den fazla otelinde kullanılmaya başladı.

Hilton Parksa İstanbul Yeni Otel Müdürü Tolga Aytan oldu!

16 yıldan bu yana Hilton Worldwide otelleri bünyesinde yer alan ve son olarak Hilton Bakü-Azerbaycan, Operasyonlar Direktörlüğü görevini yürüten Tolga Aytan, İstanbul’daki Hilton ParkSA Otel Müdürlüğü'ne atandı.

Kozyatağı Hilton Oteli açıldı!

Hilton Hotels & Resorts markasının İstanbul Anadolu yakasındaki otellerinin ilki olan Hilton İstanbul Kozyatağı açıldı. Hilton’un bu markası Avrupa yakasında Harbiye’de açıldı.Emay İnşaat’ın yatırımını gerçekleştirdiği otelde 320 oda bulunuyor.

hilton otelleri oda standardı Haberi

hilton otelleri oda standardı


Dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton'un, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki projesi, şirketin "Odaların en az 35 metre" olması standardına takıldı. Hilton'dan sonuç alınamazsa, Avrupa'nın başka ünlü markasının geleceği bildirildi. Marmaris'in İçmeler beldesinde, uzun yıllar Orman Kampı olarak kullanılan ve 2008'de 49 yıllığına bir firmaya kiralanan Pamucak Orman Kampı'ndaki otelin, Hilton Grubu tarafından işletileceği bildirilmişti. 


Görüşmeler sürüyor

Mevcut odaların büyüklüğünün en çok 33 metre civarında olduğunu belirten İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, "Hilton otellerinin uluslararası standardı ise 35 metre. Sanırım burada bir sorun var. Tesisin şu andaki sahibi görüşmelere devam ediyor. Yeni bir tadilat projesi getirecekler, inceleyeceğiz. Eğer odaları genişletme imkanı varsa proje uygulanır ve Hilton'un istediği ölçülere ulaşılır. Hilton olmazsa, Avrupa'nın başka ünlü otel zincirleriyle görüşülecek. Beldemize ünlü bir otel zinciri her durumda...