18 / 05 / 2024

Hilton ParkSA\\\'ya yeni otel müdürü

Hilton ParkSA\\\'ya yeni otel müdürü

Hilton ParkSA’nın otel yönetiminden sorumlu olmak üzere yeni Genel Müdürü Elif Yazoğlu oldu.

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yıl zammı! A4 allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yılla birlikte bir zam daha geldi. Peki Audi A4 allroad quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 allroad quattro 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Hilton Bodrum'daki üç yeni otelini bu sezon açıyor!

Yatırımlarına devam eden Hilton Bodrum'da farklı kategorilerde üç yeni otelini bu sezon açıyor...

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Manisa'ya yeni spor tesisi müjdesi!

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya yeni bir spor tesisi daha inşa ediyor.

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

Yenikapı’ya yeni liman yapılıyor!

Milliyet köşe yazarlarından Güngör Uras, bugünkü yazısında Yenikapı'ya yapılacak yeni limanı yazdı..

Ankara'ya yeni metro hattı müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara’ya 3-4 yerde daha yeni metro hattı yapmayı planladıklarını söyledi.

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İstanbul ve Ankara'ya yeni proje yapacaklarını söyledi..

Kocaeli Darıca’ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca'ya yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Hilton ParkSA\\\'ya yeni otel müdürü Haberi

Hilton ParkSA\\\'ya yeni otel müdürü

İstanbul Üniversitesi’nden mezun olan Elif Yazoğlu, 1997 yılından itibaren turizm sektöründe görev almaya başladı. 


Uluslararası farklı zincirlerin Satış ve Pazarlama departmanlarında yönetici olarak görev yapan Yazoğlu, 2001 yılında Hilton ParkSA’nın Gelirler Müdürü olarak Hilton Worldwide zincirindeki ilk görevine başladı. Hilton Imperial Dubrovnik oteli açılışı sırasında Proje lideri olarak görev yaptıktan sonra Adana HiltonSA ve Mersin HiltonSA otellerinin İş Geliştirme Direktörlüğü görevini sürdüren Elif Yazoğlu, 2008 yılı itibariyle Hilton İstanbul, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA otellerinin İş Geliştirme Direktörlüğü görevini sürdürüyordu. Görevi boyunca 4 yıl üst üste gelirlerde otellerinin kendi rekorlarını kıran Yazoğlu, 12 yıllık Hilton Worldwide’daki kariyerine Hilton ParkSA’nın Otel yönetiminden sorumlu olarak devam...