29 / 04 / 2024

hıme tex fuarı 2015

hıme tex fuarı 2015

İstanbul Fuarcılık AŞ'den yapılan açıklamaya göre, TETSİAD ve CNR Holding iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Home&Tex, Türkiye'nin ikinci, dünyanın dördüncü büyük ev tekstili fuarı olma özelliği taşıyor.

BİM’de meşrubat bardağı 22,50 TL’ye, 2’li havlu set 49,50 TL’ye, hızlı cila 29,50 TL’ye düştü!

BİM, 9 Haziran tarihinden itibaren indirime girecek ürünleri resmi internet sitesinden paylaştı. BİM’de bu hafta, meşrubat bardağı 22,50 TL’ye, 2’li havlu set 49,50 TL’ye, hızlı cila 29,50 TL’ye düşecek. İşte 9 Haziran 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı!

Türkiye İMSAD Ocak 2021 Sektör Raporu yayınlandı. Rapora göre, 2020 yılında ipotekli konut satışlarının payı yeniden önemli ölçüde arttı ve yüzde 38,2 oldu. İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı

Kemal Kılıçdaroğlu: Hızla kentsel dönüşüme ihtiyacımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hızla kentsel dönüşüme ihtiyacımız var. Bürokraside karşılanan engeller var. Bu engellerin süratle aşılmasına ihtiyaç var" açıklamasını yaptı.

Ruhsar Pekcan: Normalleşme süreciyle ekonomik aktivitenin hızla toparlanacağı günler yakındır!

Ticaret Bakanı Pekcan, "Normalleşme süreciyle ekonomik aktivitenin hızla toparlanacağı, yeniden iş dünyası için hareketlenmenin başlayacağı günler yakındır." ifadesini kullandı.

As Meşe İnşaat Hırdavat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Meşe İnşaat Hırdavat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mete Ayhan Ayvalı tarafından kuruldu.

Tapu ve kadastro işlemlerinde dijitalleşme süreci hızlanacak!

Vatandaşların tapu ve kadastro işlemlerine e-Devlet üzerinden daha hızlı yapabilmesi için yüzde 50 olan dijitalleşme oranı 2020 sonuna kadar yüzde 70'e yükseltilecek.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi!

Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde oynayan 2013 Miss Model Türkiye ve Miss Model Avrupa Birincisi Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi.

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

Home&Tex Fuarı Yeşilköy'de başladı!

500'den fazla markayı aynı çatı altına toplayacak Home&Tex Fuarı, Yeşilköy'de başladı. Fuar, 60'ın üzerinde ülkeden 30 bin üzerinde yerli ve yabancı alıcıyı bir araya getirecek.

hıme tex fuarı 2015 Haberi

hıme tex fuarı 2015

Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ihracatını artırmak amacıyla düzenlenen "Home&Tex Fuarı", yerli ve yabancı ziyaretçilerin katılımıyla sürüyor.


İstanbul Fuarcılık AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Home&Tex, Türkiye'nin ikinci, dünyanın dördüncü büyük ev tekstili fuarı olma özelliği taşıyor.


CNR Expo'da dün ziyarete açılan, perdeden döşemelik kumaşa, yer kaplamalarına kadar ev tekstiline ve dekorasyonuna ait tüm ürünlerin bir arada sergilendiği fuar, ilk iki günde yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.


Toplamda 600 ev tekstili firmasının katılımıyla gerçekleştirilen ve 50 bin ziyaretçinin hedeflendiği fuar, 31 Ekim'de sona erecek.


- "İlk gün 67 ülkeden 2 bin 400 yabancı ziyaretçi"

Açıklamada görüşlerine yer verilen İstanbul Fuarcılık AŞ Genel Müdürü Alkan Usta, "Fuarımız açıldığı gün İran,...