19 / 05 / 2024

Hınçoğlu İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Hınçoğlu İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Hınçoğlu İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Işık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gazioğlu tarafından kuruldu.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Zoraoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zoraoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Gündoğan tarafından kuruldu.

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Dama Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dama Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Dama ve Datih Dama ortaklığında açıldı.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Rahmi Tüylüoğlu tarafından kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Rs Azizoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rs Azizoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Karakaya tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Hınçoğlu İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Hınçoğlu İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Hınçoğlu İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Işık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Hınçoğlu İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruşları...