09 / 05 / 2024

Hiper Gayrimenkultan EMLAK 2015 Fuarına özel yüzde 15 indirim fırsatı

Hiper Gayrimenkultan EMLAK 2015 Fuarına özel yüzde 15 indirim fırsatı

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor

Hiper Gayrimenkul Emlak Fuarı'na yüzde 15 indirimle başladı!

Hiper Gayrimenkul, Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor. Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkam İbrahim Genç, "Özellikle körfez ülkelerine toplu kat satışları gerçekleştirdik" dedi.

Hiper Gayrimenkul ve 24 GPY'den Emlak 2015 Fuarı yorumu!

Hiper Gayrimenkul, EMLAK 2015 Fuarı'na özel yüzde 15 indirim ile start verdi. Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonlarını kurmaya hazırlanan 24 GPY, İstanbul’da düzenlenen CNR Emlak 2015 fuarında yatırımcılarla buluştu.

Hiper Gayrimenkul ve 24 Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı'nda!

Hiper Gayrimenkul ve 24 Gayrimenkul 4 - 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Emlak’15 fuarına katılacak.

Emlak 2014 Fuarında Future Park'tan yüzde 10 özel indirim!

Büyük ilgi gören Emlak 2014 Fuarı'nda, inşaat firmaları özel kampanyalarla dikkat çekiyor. Hiper Gayrimenkul, Future Park projesinde fuara özel yüzde 10 indirim yaparken, 24 Gayrimenkul de Cadde 24 için talep topluyor.

Hiper Gayrimenkul Emlak 2014'e katılıyor!

24 Gayrimenkul, Hiper Gayrimenkul ve E7 Yapı da Emlak 2014'e katılacak firmalar arasında yer alıyor. 24 Gayrimenkul, fuara, 2015 yılı içinde hayata geçireceği 500 milyon TL'lik 5 yeni projesinin tanıtımını yapmak için katılacak

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Hiper Gayrimenkultan EMLAK 2015 Fuarına özel yüzde 15 indirim fırsatı Haberi

Hiper Gayrimenkultan EMLAK 2015 Fuarına özel yüzde 15 indirim fırsatı

450 milyon TL’lik yatırım değeriyle hayata geçirilen Future Park projesi ile dikkatleri üzerine çeken Hiper Gayrimenkul fuarın ilk gününü verimli geçirdi. Projenin içindeki otel için yüzde 15 indirim uyguladıklarını ve yabancı yatırımcılarla görüştüklerini söyleyen Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına isim kullanım hakkını aldığımız Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt’ta şu an için yüzde 45 oranında doluluğa ulaştık. Özellikle körfez ülkelerine toplu kat satışları gerçekleştirdik. Otel yatırımcılarına tapudan hisse vererek ilerliyoruz ve bu iş modelinde otel yatırımcıları normal bir rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat daha fazla kira geliri elde edebiliyor. Oluşturduğumuz kişiye özel ödeme tabloları ile de otel yatırımcılarına kolaylıklar sağlıyoruz” dedi. Proje içerisinde yer alan ve toplamda 165 bağımsız bölümden oluşan Future...