04 / 05 / 2024

hira yapı bordo park

hira yapı bordo park

Hira Yapı Güneşli Park Evleri'nde 3 oda 1 salon daireler 350 bin liradan satışa sunuldu, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

Bordo Yaşam satışta! Vade farksız taksit imkanıyla 1+1, 2+1 daireler! 

Bordo Yaşam projesinde konut satışları başladı. Projede teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Bordo Yaşam projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Bordo Mimari Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bordo Mimari Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Sert tarafından kuruldu.

As Hira Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

As Hira Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Bilğin tarafından kuruldu.

Dipart Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dipart Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hira tarafından kuruldu. 

BRM Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRM Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Okumuş, Enes Okumuş, İsmail Okumuş ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Feza Sokak Hira İş Hanı'nda kuruldu.

Bordo Boya Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bordo Boya Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Emre Çakmak tarafından 21 Mart 2016 tarihinde 20 bin TL sermaye ile İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan Vadişehir projesi Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen projede 615 daire bulunuyor. Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Vadişehir projesinde 2. etap satışa çıktı!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle, hayata geçirilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60’ı ise satıldı.

Irmak Group, Başakşehir'de 10 bin konut yapacak!

İstanbul'un Başakşehir bölgesinde Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla Vadişehir projesini hayata geçiren Irmak Group, bölgede ortaklarıyla birlikte gelecek 9 yılda 10 bin konut inşa etmeyi planlıyor.

hira yapı bordo park Haberi

hira yapı bordo park

Hira Yapı imzasıyla İstanbul Güneşli'de 5 bin 946 metrekare inşaat alanında yükselen Bordo Life Park 2 blok halinde yükseliyor, projedeki konut tipleri 3 oda 1 salon 161 metrekare olarak tasarlandı.


Güneşli Bordo Life Park Evleri'nde konut fiyatları 350 bin liradan başlıyor, anahtar teslimlerinin Aralık 2013'te yapılması planlanan projede banka kredisi ile konurt sahibi olunabiliyor.


Bordo Life Park Evleri'nde;


- Basketbol sahası

- Sauna

- Fitness salonu

- Tenis kortu

- Kapalı yüzme havuzu 

- Görüntülü interkom sistemi

- Doğalgaz alarm dedektörü

- Banyolarda havalandırma sistemi

- Her odada telefon sistemi

- Banyolarda havalandırma sistemi

- Çocuk oyun alanları

- Görüntülü interkom sistemi

- Doğalgaz alarm dedektörü

- Banyolarda havalandırma sistemi

- Her odada telefon sistemi

- Her blokta 2 adet asansör

- Yeşil alanlar bulunuyor.



0212 656 01 68

www.lifeparkevleri.com



Ceren...