14 / 05 / 2024

Hırvatistanda ev ve iş yerlerini su bastı

Hırvatistanda ev ve iş yerlerini su bastı

Hırvatistan'da hafta başından itibaren etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. 300'den fazla ev ve iş yerini su bastı.

Kia Niro EV ve HİBRİT Mart zammı ne kadar oldu?! İşte Kia Niro EV 10 Mart 2023 fiyat listesi!

Kia Niro en bilindik özellikleri, yüksek yakıt verimliliği sunan gelişmiş hibrit güç aktarma sistemiyle birleştirilmiş bir SUV olmasıdır. Kia Niro EV ve HİBRİT Mart zammı ne kadar oldu?! İşte Kia Niro EV 10Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar

Prefabrik ev ve konteynerlerdeki yüzde 1 KDV uygulamasının kapsamı genişledi! Son dakika kararı resmen açıklandı!

Prefabrik ev ve konteynerlerdeki yüzde 1'lik KDV uygulamasının kapsamı resmen genişletildi. İşte ayrıntılar...

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Bolyurt tarafından kuruldu.

Kia Niro EV VE HİBRİT Şubat zammı ne kadar oldu?! İşte Kia Niro EV 14 Şubat 2023 fiyat listesi!

İlgi çekici otomobil aksesuarları ile bilienen Kia' NİRO serisi 2023 Şubat ayın da da fiyatı merak edilenler arasına girdi. Peki Kia Niro EV VE HİBRİT Şubat zammı ne kadar oldu?! İşte Kia Niro EV 14 Şubat 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Begik tarafından kuruldu.

Ekince İnşaat Hırdavat Mobilya Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekince İnşaat Hırdavat Mobilya Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ekinci tarafından kuruldu.

Ev ve araba almak isteyenler kesinlikle bu tarihi bekleyin! İslam Memiş kırmızı kodla uyardı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ev ve araba almak isteyenler için tarih verdi ve üstüne basa basa uyardı. Bu tarihi bekleyin...

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Cevizli tarafından kuruldu.

Altındağ Belediyesi'nden başkentte ev ve arsa fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da ev ve arsa satacak. Söz konusu ihale 2 Kasım 2022 tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Anahtarları geride bırakan Ruslar ev ve arabalarını yok pahasına satıyor

Seferberlik ilanından sonra ülkelerini hızla terk etmeye başlayan Rusya vatandaşları ev ve arabalarını bir an önce nakde çevirmek için zarar etmeyi göze alıyor.

Bursa'da satılık ev ve arsa fırsatı! Hemen bir göz atın!

Arsa ya da konut almak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 1 milyon 276 bin 800 TL'ye ev ve arsa satıyor...

İslam Memiş'ten ev ve araba alacaklara önemli uyarı! Aman geç kalmayın

Piyasalarda Eylül ayı fırtınasına yaklaşılırken, her açıklamasında uyarı yapan İslam Memiş, bu defa ev ve araba alacaklara kritik değerlendirme yaptı. "Bekletmeyin" diyen Memiş, yatırımcıya "Mal varlıklarınıza sahip çıkın" uyarılarda bulundu.

Hırvatistanda ev ve iş yerlerini su bastı Haberi

Hırvatistanda ev ve iş yerlerini su bastı

Hırvatistan'da hafta başından itibaren etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Başkent Zagreb yakınlarındaki Sava Nehri'nin yanı sıra Korana, Kupa ve Mreznica nehirlerindeki su seviyesi yükselirken, ülkenin kuzeyindeki Karlovac şehrinde 300'den fazla ev ve iş yerini su bastı. Sel nedeniyle gece yarısından sonra Karlovac şehrinde olağanüstü hal ilan edildi, vatandaşları sele karşı uyarmak amacıyla siren çalındı. Karlovac şehri yakınlarındaki Kupa, Korana ve Mreznica nehirlerindeki su seviyesinde yükselme gözlenirken, özellikle Kupa Nehri'nde su seviyesinin 845 santimetreye ulaştığı ve durumun her geçen saat daha kritik hale geldiği bildirildi. Selden olumsuz etkilenen vatandaşların yardımına koşan itfaiye ekipleri, nehir kenarlarına kum çuvallarından bentler yaparak taşkınların etkisini azaltmaya çalışıyor. Selden en fazla etkilenen Karlovac'ın yanı sıra ülkenin güneyindeki Şibenik, Vodice ve Tribunj şehirlerinde...