30 / 04 / 2024

Anahtarları geride bırakan Ruslar ev ve arabalarını yok pahasına satıyor

Anahtarları geride bırakan Ruslar ev ve arabalarını yok pahasına satıyor

Seferberlik ilanından sonra ülkelerini hızla terk etmeye başlayan Rusya vatandaşları ev ve arabalarını bir an önce nakde çevirmek için zarar etmeyi göze alıyor.



Rusya'nın kısmi seferberlik ilanıyla ülkeden ayrılmaya başlayan Rus vatandaşları anahtarlarını geride bırakarak ülkeyi terk ediyor. TGRT Haberde yer alan habere göre Rus gazeteleri, Rus vatandaşlarının ev ve arabalarını satışa çıkararak ülkeyi terk ettiğini ve normal fiyatlarının çok aşağısında rakamlarla satmaya çalıştıklarını yazıyor.  Nezavisimaya Gazeta'da yer alan haberlere göre kısmi seferberlik kararından sonra ülkeden ayrılan pek çok Rus vatandaşı evlerini ve arabalarını satışa çıkarmak zorunda kaldı.  Nezavisimaya Gazeta yaptığı değerlendirmede son bir haftada ülkedeki yeni araç satışının yüzde 20 oranında azaldığını, buna karşın satışa çıkarılan ikinci el lüks otomobillerin ise yüzde 10-30 arasında değişen indirim oranlarıyla alıcı aradığını yazdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön