01 / 05 / 2024

Hisar İnşaat Hisar Panorama ev fiyatları

Hisar İnşaat Hisar Panorama ev fiyatları

Hisar Panorama Evleri satış ofisi telefon numarası 444 7 948 olarak belirtiliyor. Mecidiyeköy Mahmutbey metrosuna 5 dakika uzaklıkta olan proje 160 adet konuttan oluşuyor.

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Özhisar tarafından kuruldu.

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya tarafından kuruldu.

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hilmi Molla ve Zekeriye Güzel ortaklığında kuruldu.

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Kürşad Sürmeli tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Grant Hisar Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grant Hisar Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Biçeroğlu tarafından kuruldu.

Hisar Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Deniz tarafından kuruldu...    

Hisar 34 Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 34 Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Akbayır tarafından kuruldu...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hisar Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün Emine Ekiz tarafından kuruldu.

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Veysel Çalağan tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat Hisar Panorama ev fiyatları Haberi

Hisar İnşaat Hisar Panorama ev fiyatları

Hisar Panorama Residence'de teslimlerin Mart 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 3 blok şeklinde tasarlanan proje Hisar İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Hisar Panorama Evleri satış ofisi irtibat için 444 7 948 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Eyüp Yeşilpınar bölgesinde hayata geçirilen proje 4 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 


Eyüp Hisar Panorama Konutları Vialand AVM'ye ve Mecidiyeköy Mahmutbey metrosuna 5 dakika, Eyüp Sultan'a, TEM Otoyolu'na ve Taksim'e 15 dakikalık mesafede bulunuyor. 


160 adet daireden meydana gelen Hisar Panorama Residence'de konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor. 


Hisar Panorama Yeşilpınar'da tenis kortu, teras cafe, yüzme havuzu, fin hamamı, fitness, otopark, sauna, Türk hamamı, basketbol ve voleybol sahası, çocuk oyun alanları, kapalı...