30 / 04 / 2024

Hisar Madencilik kapasite artışı

Hisar Madencilik kapasite artışı

Kombassan Holding kuruluşlarından Hisar Madencilik, Aydın ve Aksaray'da olmak üzere iki fabrikada mikronize kalsit imalatı yapıyor. Aydın fabrikasıyla birlikte toplam üretim kapasitesini 12 bin ton/aya çıkardı...

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Bursa Kayapa'da YMD Madencilik'in kapasite artışı protesto edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Kayapa mahallesinde bulunan maden ocağının kapasite artışına karşı çıkan bölge halkı, topladıkları 600 itiraz dilekçesini Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne teslim etti.

Bitlis Barit Ocağı Kapasite Artırımı projesi toplantısı 27 Temmuz'da!

Bitlis İli, Merkez İlçesi'nde Al Madencilik Barit Plastik San. Tic. ve A.Ş tarafından gerçekleştirilen 31135 Ruhsat Numaralı 4.Grup Barit Ocağı Kapasite Artırımı projesi" ile ilgili olarak halkın katılımı toplantısı yapılacak.

İzmir'de kömür ocağı kapasite artışı halk toplantısı 30 Temmuz'da!

Polyaz Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş tarafından İzmir Kınık'ta kömür ocağı kapasite artışı için 30 Temmuz'da saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Kırşehir SB Çelik Flotasyon Tesisi Kapasite Artışı halk toplantısı 28 Nisan'da!

Kırşehir Merkez ilçesinde SB Çelik Madencilik İnşaat Nakliye Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Feldispat-Nefelin Siyenit-Vollastonit Ocağı ve Kırma-Eleme Zenginleştirme (Flotasyon) Tesisi Kapasite Artışı halk toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Bulvar Madencilik Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 27 Mart'ta!

Bulvar Madencilik ve İhtiyaç Maddeleri Tur.Paz.San.Tic.Ltd.Şti tarafından yapılması planlanan Kalker Ocağı ve Kırma-eleme Tesisi Alan Genişletmesi ve Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılacak.

Bursa'da Devecikonağ Barajı kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

Bükköy Madencilik Turizm İnş. Elek. Üretim. San. Tic. ve Tic. A.Ş tarafından Bursa İli, Mustafakemalpaşa İlçesinde Devecikonağ Barajının kapasite artırımı için 20 Ağustos'ta halk toplantısı düzenlenecek.

Balıkesir'de krom ocağı kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

Orhun Metal Madencilik İnş. San. Ve Tic. A.Ş tarafından Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde kromocağı kapasite artışı ve krom konsantre tesisi kapasite artışı için 22 Temmuz 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek...

Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Başbaydar, Turgut Başbaydar, Salih Haliloğulları, Yıldız Haliloğulları tarafından 10 Ocak'ta kuruldu.

Uçhisar Koruma Amaçlı İmar Planı yakında tamamlanıyor!

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uçhisar beldesinde bir süre önce çalışmalarına başlanılan Koruma Amaçlı İmar Planı kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Erkoç Madencilik Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkoç Madencilik Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Erkoç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta Bahçelievler, Eski Londra Asfaltı, Ünverdi Beyazlar İşmerkezi'nde kuruldu.

Göktuğ Madencilik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktuğ Madencilik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Nur Özcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi'nde kuruldu.

Uçhisar koruma amaçlı imar planı tamamlanıyor!

Uçhisar koruma amaçlı imar planı tamamlanıyor. Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uçhisar beldesinde bir süre önce çalışmalarına başlanılan Koruma Amaçlı İmar Planı kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Hisar Madencilik kapasite artışı Haberi

Hisar Madencilik kapasite artışı

Kombassan Holding kuruluşlarından Hisar Madencilik, Aydın ve Aksaray'da olmak üzere iki fabrikada mikronize kalsit imalatı yapıyor. Bu yıl içinde Aksaray fabrikasına modernize ve tevsii yatırımı yapan firma, Aydın fabrikasıyla birlikte toplam üretim kapasitesini 12 bin ton/aya çıkardı. 


Kağıt, plastik, inşaat, temizlik, sağlık ve gıda sektörlerine mikronize kalsit tedarik ettiklerini belirten Hisar Madencilik Genel Müdürü Halil İbrahim Sipahi, firmalarının 1996 yılında merkez fabrikası Aksaray olacak şekilde kurulduğunu hatırlattı. 


Fabrikalarının kurulduğu yıllarda 2 bin ton/ay üretim kapasitesi ile faaliyet gösterdiğini anlatan Sipahi, "Firmamız 2001 yılında kapasite artışına giderek Aksaray mikronize kalsit fabrikası üretim kapasitesini 5 bin ton/aya çıkardık. 2003 yılında ise Aydın'a 5 bin ton/ay üretim kapasiteli yeni bir tesis kurarak, toplam üretim kapasitemizi 10 bin ton/aya çıkardık" dedi. Son olarak bu yıl...