07 / 05 / 2024

hisar mahallesi yangın

hisar mahallesi yangın

Tarım arazisinde çıkan ve makilik alana sıçrayan yangında 40 dekar alanın zarar gördüğü bildirildi...

TOKİ Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yenileme yapacak!

TOKİ İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi 615 Adet HAİT, 2 Adet 53 Üniteli Misafirhane, 20 Adet Komutan Konutu ile Müştemilat İnşaatını ihale edecek.

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi, İrfan Yalın tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kacır tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Başak Sokak'ta kuruldu.

Kastamonu'da esrarengiz yangın!

Kastamonu'nun Küre ilçesine bağlı Topçu köyü Ustaoğlu Mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Dün gece aynı bölgede yine yangın çıkmıştı...

Muğla Ortaca Devlet Hastanesi inşaatında yangın çıktı!

Ortaca Gölbaşı Mahallesi anten tepe mevkiinde yapımı devam eden 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Nizip Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde yangın çıktı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde yangın çıktı. Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan kurumun alt katında bulunan arşiv bölümünde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürüldü.

Bilecik'te ev yangını!

Ertuğrulgazi Mahallesi Hakalmaz Sokak'ta, Acar ailesinin oturduğu tek katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. İşte olayın ayrıntıları...

Beşiktaş Belediyesi yangın mağduru ailenin evini yeniledi!

Beşiktaş Belediyesi, Konaklar Mahallesi’nde belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sebebiyle mağdur olan aileye yardım eli uzattı. Belediye belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu harabeye dönen evin tadilatını gerçekleştirdi.

İzmir'de ev yangını: 1 ölü!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

Mudanya'da makilik alanda yangın!

Bursa’nın Mudanya İlçesi Aydınpınar Mahallesi ormanlık alanında meydana gelen yangında, 1 dönümlük makilik alan yandı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı..

Kastamonu'da orman yangını!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde çıkan orman yangını, kuvvetli lodos nedeniyle güçlükle kontrol altına alındı. Kuğu köyü Çiftlik Mahallesi'nde ormanlık alanda, yüksek gerilim hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu.

İzmit'te kız yurdunda yangın!

İZMİT’in Kadıköy Mahallesi’nde üniversite öğrencilerinin kaldığı kız öğrenci yurdunda çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu...

Kocaeli'de ev yangını çıktı!

Körfez’de, 5 işçinin kaldığı tek katlı evde çıkan yangında bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Hayrat Sokak No: 27 adresinde 5 işçinin kaldığı tek katlı evde yangın çıktı.

hisar mahallesi yangın Haberi

hisar mahallesi yangın

Aydın'ın Didim ilçesinde tarım arazisinde çıkan ve makilik alana sıçrayan yangında 40 dekar alan zarar gördü.


Didim Hisar Mahallesi Kavak Dere mevkisinde bulunan tarlada henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle makilik  alana sıçradı. Didim Belediyesi itfaiye ekiplerinin1 arazöz, 3 itfaiye aracı, çok sayıda iş makinesi, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait  2 arazöz  ile müdahale ettiği yangın kontrol altına aldı.


Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında 40 dekar makilik alanın zarar gördüğü bildirildi.


Hatay'da da orman yangını


Öte yandan merkeze bağlı Uzunalıç köyünün üst tarafındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için ekipler bölgeye sevk edildi. Çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle yangın söndürme çalışmaları devam ederken uçak ve 2 helikopterle de havadan müdahale...