02 / 05 / 2024

Beşiktaş Belediyesi yangın mağduru ailenin evini yeniledi!

Beşiktaş Belediyesi yangın mağduru ailenin evini yeniledi!

Beşiktaş Belediyesi, Konaklar Mahallesi’nde belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sebebiyle mağdur olan aileye yardım eli uzattı. Belediye belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu harabeye dönen evin tadilatını gerçekleştirdi.




Beşiktaş Belediyesi, Konaklar Mahallesi’nde belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sebebiyle mağdur olan aileye yardım eli uzattı. Beşiktaş Belediyesi, 1 Ocak tarihinde belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu harabeye dönen evin tadilatını gerçekleştirdi.


Konaklar Mahallesi’nde bir evde meydana gelen yangın sonucu çaresiz kalan aileye Beşiktaş Belediyesi yardım eli uzattı.


Belediyemiz tarafından tamamen yenilenen ev, tekrar sahibine teslim edildi. Ev sahibi Süheyla Tibet anahtar teslim törenine katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı kapıda çiçeklerle karşıladı. Başkan Hazinedar da aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.


Güle Güle Otursunlar


Düzenlenen törenle aileye yenilenen evin anahtarını teslim eden Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Birkaç gün önce büyük bir yangın meydana geldi. Evin içi gerçekten harabeydi. Arkadaşlarımız birkaç gün içinde buraya gerekli müdahaleleri yaptılar ve sigortasız olan bu evin bütün tadilatı tarafımızdan gerçekleştirildi. Şimdi oturan ailemize ev teslim ettik” şeklinde konuştu. Hazinedar, “Söz verdiğimiz gibi Konaklar Mahallesi'nde 10 gün önce yangın mağduru olan vatandaşlarımıza evlerini yenileyerek, dualarla teslim ettik, güle güle otursunlar.” dedi.



Beşiktaş Belediyesi



Geri Dön