11 / 05 / 2024

hisar yapı kimin

hisar yapı kimin

Hisar Yapı kurucularından olan Hayri Ekinci kimdir? Aynı zamanda Hisar Yapı’ da yönetim kurulu başkanlığı yapan Hayri Ekinci, Hisar Yapı ile hangi projelere imza attı?

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya tarafından kuruldu.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

12 soruda TOKİ Ankara Şereflikoçhisar 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Şereflikoçhisar ucuz konut projesi başvuru!

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Şereflikoçhisar'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Şereflikoçhisar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Şereflikoçhisar 2022 ucuz konut projesi...

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Kürşad Sürmeli tarafından kuruldu.

Yedikule Hisarı'nda restorasyon çalışmaları tam gaz!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede bulunan Yedikule Hisarı'ndaki restorasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hisar'da yapılan çalışmalarda horasan ile güçlendirme yapılıyor. 

Ahm Hisar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ahm Hisar Yapı Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Almış ve Mahmut Kesiciler ortaklığında kuruldu.

Yedikule Hisarı etap etap restore edilecek!

16 yüzyıl boyunca tarihe tanıklık eden Yedikule Hisarı, tekrar kapılarını açıyor. Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yapının İstanbul'a gelen turistlerin yarım gün daha fazla kalmasını sağlayacak yeni bir rota olacağından bahsetti.

hisar yapı kimin Haberi

hisar yapı kimin

Hayri Ekinci kimdir?

Hisar Yapı kurucularından olan Hayri Ekinci, aynı zamanda Hisar Yapı’da yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. Aslen Giresunlu olan Hayri Ekinci, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudu


Hayri Ekinci, inşaat sektörüne 1980’li yıllarda girdi. Hayri Ekinci İstanbul Erenköy’de oturmaktadır. Ömerli Erenler Köyü’nde de bir çiftliği bulunan Hayri Ekinci, hafta sonları ya da İstanbul’un kalabalığından sıkılında çiftlik evine gittiğini belirtiyor.


Hisar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan Hayri Ekinci, konut inşaatları ile ilgili şu yorumlarda bulundu:


Her yıl sadece İstanbul’da 250 bin konut ihtiyacı doğuyor. Nüfusun artmasına bağlı olarak 2015’e kadar konut açığı varken, İstanbul’daki konut stoğunun yüzde 52’si niteliksiz yapılardan oluşuyor. İstanbul’da ayrıca 2.5 milyon konutun da sağlıklı binalara dönüştürülmesi gerekiyor.


Hisar Yapı

Hisar Yapı; Kıraç Grup, Sucular, Ulucan İnşaat ve Hayri Ekinci İnşaat’ın bir araya...