04 / 05 / 2024

Hisarcık Belediye Meclisinın mart ayı toplantısında neler konuşuldu

Hisarcık Belediye Meclisinın mart ayı toplantısında neler konuşuldu

Hisarcık Belediye Meclisinin Mart ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Belediye Meclis toplantısında, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu projeleri için İller Bankasından Kredi kullanılması ile İmar planı tadilatı konuları görüşüldü.

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kütahya Hisarcık TOKİ’de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ Kütahya Hisarcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Hisarcık’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Hisarcık’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Hisarcık sosyal konut projesi...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Melik Gökçek Ankapark'ın maliyetini açıkladı!

Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'ın maliyetine yönelik açıklamalarda bulundu. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

İzmir Büyükşehir Belediye binasını genç mimarlar tasarlayacak!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, depremde hasar alan ve yıkılması planlanan büyükşehir binasının tasarımı için yarışma yapacak. 

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yerine meclis binası yapılacak!

30 Ekim'de İzmir depreminde orta derece hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılıp, yerine meclis binası yapılmasına karar verilmişti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Altan Altın, bugünkü köşe yazısında bu kararı kaleme aldı.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kütahya Hisarcık'taki 6 metruk bina yıkıldı!

Kütahya Hisarcık'ın 4 köyünde bulunan vatandaşın hayatlarını riske atan metruk binaların yıkımı gerçekleşti.

Hisarcık Belediye Meclisinın mart ayı toplantısında neler konuşuldu Haberi

Hisarcık Belediye Meclisinın mart ayı toplantısında neler konuşuldu

Hisarcık Belediye Meclisinin Mart ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Başkanlığı makamında yapılan Belediye Meclis toplantısında, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu projeleri için İller Bankasından Kredi kullanılması ile İmar planı tadilatı (Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Alanı Şehir Plancısı ve İmar Komisyonu Raporu) konularının görüşüldüğü öğrenildi.


Kütahya...