13 / 05 / 2024

hisarcık ilave kadastro çalışmaları ne kadar sürecek

hisarcık ilave kadastro çalışmaları ne kadar sürecek

Kütahya’ nın Hisarcık ilçesi Karşıyaka Mahallesinde yapılacak olan ilave Kadastro çalışmalarına başlandığı bildirildi. 2 kişilik ekip tarafından sürdürülen ilave kadastro çalışmaları yaklaşık 4 ay sürecek...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Tekirdağ ve Kütahya'daki 31 adet arsa Şubat'ta satışta! 

Kütahya Hisarcık ve Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde yer alan toplam 31 adet arsa satılıyor. Peki Kütahya ve Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Konteyner ithalatında gümrük vergisi ve ilave gümrük vergisi resmen sıfırlandı! 

Taşınabilir evlerin (konteyner) ithalatında gümrük vergisi ile ilave gümrük vergisinin (İGV) 31 Temmuz 2023 tarihine kadar sıfır olarak uygulanmasına karar verildi. İşte ayrıntılar...

Yönetici memura ek zam müjdesi! Kimlerin maaşı ne kadar zamlanacak?

Yeni senenin ilk günlerinde açıklanan enflasyon rakamlarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından memur zamları önce yüzde 25 ardından da 5 puanlık ilave ile yüzde 30 olarak açıklanmıştı. Ancak yeni gelen bir habere göre, kamuda yönetici olarak çalışanlara ek zam yapılacak. Buna gö

Kütahya Hisarcık TOKİ’de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ Kütahya Hisarcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Hisarcık’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Hisarcık’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Hisarcık sosyal konut projesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 20 bin aileye elektrik desteği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elektrik desteği ile ilgili yaptığı açıklamada, "50,4 milyon liralık ilave kaynakla 20 bin aileyi daha elektrik desteği kapsamına alıyoruz." dedi.

Bayram öncesi milyonları sevindiren ödemeler yapıldı!

Bayramdan önce milyonlarca vatandaşa destek sağlandı. 536 bin kişiye evde bakım yardımı ödemesi ve ücretsiz izinde olan çalışanlara ilişkin nakdi ücret desteği ödemesi dün yapıldı. Kamu işçileri için 13 günlük ilave tediye ödemeleri de bugün yapılacak.

700 bini aşkın kamu işçimizin ilave tediyeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "700 bini aşkın kamu işçimizin ilave tediyeleri bugün hesaplara yatırılıyor." dedi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Bugün hesaplara yatacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kamu işçilerinin 13 günlük ilave tediyelerinin bugün hesaplara yatırılacağını bildirdi.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İlave gümrük vergilerinin süresi yılbaşına uzatıldı!

Bazı sanayi ürünlerinin yanı sıra tekstil, deri, konfeksiyon gibi ürünler için uygulanan ilave gümrük vergilerinin süresi 31 Aralık'a uzatıldı.

hisarcık ilave kadastro çalışmaları ne kadar sürecek Haberi

hisarcık ilave kadastro çalışmaları ne kadar sürecek


Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Karşıyaka Mahallesinde yapılacak olan ilave Kadastro çalışmalarına başlandığı bildirildi.


Kütahya Tapu Kadastro Müdürlüğü Emet birimi tarafından Hisarcık ilçesinin Karşıyaka Mahallesi Bor Konsantratör tesisleri çevresindeki Sarıyar başı, Çukur tarla, Helvacı küllüğü, Çakmakçı mevkilerinde ilave kadastro çalışması yapılarak ölçülmedik yerlere tapu verilecek. 2 kişilik ekip tarafından sürdürülen ilave kadastro çalışmaları yaklaşık 4 ay sürecek. Yetkililer, kadastro çalışmaları esnasında arazi sahiplerinin mutlaka arazilerinin başında bulunmasının önemini vurguladı ve hak sahiplerinin bu konuda hassasiyet göstermelerini istediler. 


Yurt...