05 / 05 / 2024

Hitit Homeofis fiyatları

Hitit Homeofis fiyatları

7000 metrekare alan üzerinde Keleşoğlu imzasıyla yükselen Eskişehir Hitit Homeofis projesinde 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Hitit Ayaş Termal Tesisleri nerede?

Hitit Ayaş Termal Tesisleri 'nde devremülk fiyatları 10 bin TL ile 60 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Hitit Ayaş Termal'de daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Hitit Ayaş Termal Ankara devremülk fiyatları!

Hitit Ayaş Termal Ankara'nın Güdül mevkiinde yükseliyor. Hitit Ayaş Termal'de yer alan daireler 24 metrekare ile 92 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Ankara Hitit Ayaş Termal'de 10 bin TL'ye devremülk!

Ankara'nın Güdül mevkiinde hayata geçen Hitit Ayaş Termal Tesisleri'nde 220 daire aktif olarak hizmet veriyor. Hitit Ayaş Termal'de devremülk fiyatları 10 bin TL'den başlayıp 60 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Keleşoğlu ve Boyut Global Eskişehir Hitit Homeofis Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade yükseliyor. Peki, Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Eskişehir Hitit Homeofis projesi geliyor!

7000 metrekare alan üzerinde Keleşoğlu imzasıyla yükselen Eskişehir Hitit Homeofis projesinde 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Halkalı Metropark homeofis fiyatları!

Metropark projesi Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçiyor. Projede stüdyo'dan 4 oda 1 salona kadar daire tiplerinin yanı sıra homeofis daireler de bulunuyor. Metropark homeofis fiyatları haberimizde yer alıyor.

Metropark home ofis rezidansta fiyatlar 168 bin 900 liradan başlıyor!

Metropark projesindeki son home ofis rezidans bloğu satışa çıktı. Toplam 140 yeni rezidans ofis dairelerden oluşan homeofis rezidans bloktaki dairelerin satışı avantajlı lansman fiyatlarıyla gerçekleştiriliyor.

Hitit Business Residence Beylikdüzü Projesi!

Hitit Business Residence Beylikdüzü Projesi kapsamında yer alan konut tiplerinin fiyatları 2 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor

Beylikdüzü Hitit Business Residence ofis!

Beylikdüzü Hitit Business Residence ofis fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. Hitit Residence Beylikdüzü satılık dairelerin metrekaresi 2 bin 500 dolardan başlıyor...

Beylikdüzü Hitit Business Residence teslim tarihi!

Beylikdüzü Hitit Business Residence teslim tarihi Ağustos 2014 yılı olarak belirlendi. Hitit Residence'da satılık alanların metrekare birim fiyatları 2 bin 500 dolardan başlıyor...

Beylikdüzü Hitit Business Residence fiyat listesi!

Beylikdüzü Hitit Business Residence fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları ve ödeme koşulları haberimizin içinde yer alıyor

Armet İnşaat Hitit Business Residence fiyat listesi!

Armet İnşaat Hitit Business Residence fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları ve ödeme koşulları haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Hitit Business Residence Beylikdüzü daire fiyatları!

Hitit Business Residence Beylikdüzü daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Hitit Residence teslim tarihi Ağustos 2014 yılı olarak belirlendi...

Hitit Homeofis fiyatları Haberi

Hitit Homeofis fiyatları

Keleşoğlu ve Boyut Global imzası taşıyan Hitit Homeofis projesi Eskişehir'de hayata geçiriliyor. 


Toplam 20 adet 2 oda 1 salon daire, 5 adet 1 oda 1 salon daire ve 4 adet mağazadan oluşan Hitit Homeofis projesi 7000 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 



Hitit Homeofis'te fitness,sauna gibi sosyal olanaklar, mağaza ve restoran gibi mekanlar yer alıyor. 


Hitit Homeofis projesinde  7/24 özel güvenlik ve kamera takip sistemi ile her türlü olumsuz duruma karşı güvenlik sağlanıyor. 


Hitit Homeofis Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade konumlandırılıyor. 


Hitit Homeofis nerede?




Hitit Homeofis İletişim

Adres; Yenibağlar mh. Güzide Sk. No:3 PK. 26170 ESKİŞEHİR

TEL: 0 222 320 20 28

WEB: www.hitithomeofis.com

Öznur...