05 / 05 / 2024

Hitit Homeofis projesi

Hitit Homeofis projesi

Keleşoğlu ve Boyut Global Eskişehir Hitit Homeofis Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade yükseliyor. Peki, Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Eskişehir Hitit Homeofis projesi geliyor!

7000 metrekare alan üzerinde Keleşoğlu imzasıyla yükselen Eskişehir Hitit Homeofis projesinde 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Çorum "Hitit köyü" projesi için imzalar atıldı!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilecek "Hitit köyü" için sözleşme imzalandı. Proje Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) desteğiyle inşa edilecek.

Çorum Hitit Barajı'na 22 milyon TL'ye arkeopark yapılacak!

Anadolu'nun en eski barajı olarak değerlendirilen Çorum'daki Hitit Barajı'nın koruma altına alınması ve turizme kazandırılması için rekreasyon projesi hazırlandı. DSİ Genel Müdürlüğünce hazırlanan 22 milyon liralık arkeopark ile rekreasyon projesiyle Çorum'un turizm merkezi olması sağlanacak.

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Keleşoğlu ve Boyut Global Eskişehir Hitit Homeofis Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade yükseliyor. Peki, Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Eskişehir Hitit Homeofis projesi geliyor!

7000 metrekare alan üzerinde Keleşoğlu imzasıyla yükselen Eskişehir Hitit Homeofis projesinde 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Ankara Hitit Ayaş Termal Otel Ve Sağlık Merkezi Projesi ÇED toplantısı 22 Nisan'da!

Ankara İli Güdül ilçesinde Hitit Ayaş Termal Sağlık İnş.Tur.Org.Emlak Gıda Taş.Taah.San Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Termal Otel Ve Sağlık Merkezi Projesi Kapasite Artışı projesi ÇED toplantısı 22 Nisan'da yapılacak.

Ankara'da Hitit-Ayaş Termal Otel ve Sağlık Merkezi proje toplantısı 22 Nisan'da!

Hitit Ayaş Termal Sağlık İnş.Tur.Org.Emlak GıdaTaş.Taah.San ve Tic. A.Ş. tarafından; Hitit-Ayaş Termal Otel ve Sağlık Merkezi Projesi için 22 Nisan'da 11:00'de toplantı düzenlenecek.

Halkalı Metropark homeofis fiyatları!

Metropark projesi Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçiyor. Projede stüdyo'dan 4 oda 1 salona kadar daire tiplerinin yanı sıra homeofis daireler de bulunuyor. Metropark homeofis fiyatları haberimizde yer alıyor.

Hitit Business Residence projesi!

Hitit Business Residence projesi kapsamında 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. 17 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan proje 3 bin 800 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor...

Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi!

Armet İnşaat projesi, Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi kapsamında yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Hitit Business Residence Beylikdüzü Projesi!

Hitit Business Residence Beylikdüzü Projesi kapsamında yer alan konut tiplerinin fiyatları 2 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor

Hitit Business Residence Ar-Met İnşaat imzası ile yükseliyor!

Ağustos 2014 tarihinde teslimlerinin gerçekleşeceği Hitit Business Residence projesi Ar-Met İnşaat imzası ile yükseliyor. Projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Hitit İnşaat yurtdışı projesinde mühendis arıyor!

Hitit İnşaat Madencilik firması yurtdışındaki projesi için en az beş yıl deneyime sahip inşaat mühendisi arıyor...

Hitit Homeofis projesi Haberi

Hitit Homeofis projesi

Eskişehir'de Keleşoğlu ve Boyut Global tarafından hayata geçirilen  Hitit Homeofis projesi 7000 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Eskişehir Hitit Homeofis projesinde 20 adet 2 oda 1 salon daire, 5 adet 1 oda 1 salon daire ve 4 adet mağaza bulunuyor.


Projede 7/24 özel güvenlik ve kamera takip sistemi ile her türlü olumsuz duruma karşı güvenlik sağlanıyor. Projede çeşitli sosya olanaklar bulunuyor. Peki, Eskişehir Hitit Homeofis nerede?


Keleşoğlu Eskişehir Hitit Homeofis  Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade yükseliyor. 


Hitit Homeofis nerede?




Hitit Homeofis İletişim

Adres; Yenibağlar mh. Güzide Sk. No:3 PK. 26170 ESKİŞEHİR

TEL: 0 222 320 20 28

WEB: www.hitithomeofis.com

Öznur...