02 / 05 / 2024

Hitit Business Residence projesi!

Hitit Business Residence projesi!

Firma: Armet İnşaat

Proje: Hitit Business Residence

Hitit Business Residence projesi kapsamında 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. 17 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan proje 3 bin 800 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor...




Hitit Business Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde inşa ediliyor. Hitit Business Residence projesi 3 bin 800 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Armet İnşaat imzası taşıyan Hitit Business Residence projesi kapsamında  1+0, 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projede konutların yanı sıra 17 adet ofis de yer alıyor.


Beylikdüzü Hitit Business Residence dahilindeki ofislerin alanları 40 metrekareden başlıyor ve 255 metrekareye kadar yükseliyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence fiyat:

Beylikdüzü Hitit Business Residence fiyat bilgisi kapsamında konutların metrekareleri 2 bin dolardan başlıyor.


Beylikdüzü Hitit Business Residence ofis fiyatları:

Beylikdüzü Hitit Business Residence ofis fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 dolardan başlıyor.


Hitit Business Residence projesi; Tüyap fuar Merkezi'ne 8 dakika, Marmara Park'a 5 dakika, E-5'e 2 dakika, metrobüse 2 dakika, Koçtaş'a 3 dakika, TEM'e 15 dakika mesafede yükseliyor. 


17 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan Hitit Business Residence Projesi 'nde; AVM, güzellik merkezi, çocuk kulübü, yeşil alanlar, hamam-sauna, spa, tenis kortu,cafe, lobi ve yüzme havuzu bulunuyor.


Hitit Business Residence Beylikdüzü iletişim:

Telefon: 0212 872 55 51

Web Adresi: www.hititbusinessresidence.com



projeye sor



Geri Dön