03 / 05 / 2024

hitit üniversite personeline konut projesi

hitit üniversite personeline konut projesi

Hitit Üniversitesi personeline TOKİ'nin konut yapması için çalışma başlatıldı. Konutların Kuzey kampüsüne yakın bir alanda inşa edilmesi planlanıyor. Bugün itibariyle üniversitede toplam 915 personel sayısına ulaşıldı.

5 üniversite bulunan Kağıthane'ye yurt inşa edilmeli!

Genyap'ın sahibi Mimar İbrahim Genan, Kağıthane sınırları içerisinde 5 üniversite olduğunu ifade ederek, hem yatırımcı firmaları yurt yapmaya teşvik ettiklerini hem de kendilerinin bu konuda çalışmaları olduğunu söyledi.

Çorum Hitit Barajı cazibe merkezi olacak!

Hititler tarafından yaklaşık 4 bin yıl önce inşa edildiği tahmin edilen ve Anadolu'nun en eski barajı olarak değerlendirilen Çorum'daki Hitit Barajı, Devlet ve Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünün hazırladığı projeyle bölgenin cazibe merkezi olacak.

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Torbalı'da üniversite için her şey hazır!

Torbalı'nın en önemli eksiğinin bir devlet üniversitesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 40 bini bulan öğrenci potansiyeli olan ilçeye üniversite kazandırmak için çalıştıklarını söyledi

Hitit Üniversite arazisine 600 dönümlük alan eklendi!

Hitit Üniversitesi'nin Kuzey Kampus Arazisi'ne 600 dönümlük alan eklendi. Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nee devri gerçekleştirilen barajın güney bölgesinde kalan araziyle birlikte, üniversitesinin arazi miktarı 2 bin 600 dönüme ulaştı.

Torbalı'ya üniversite müjdesi!

İzmir’in parlayan yıldızı Torbalı’ya devlet üniversitesi kurulması için çalışmalar başladı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez “Torbalı bir üniversiteyi hak ediyor. Altyapımız hazır. En kısa zamanda ilçeye bir üniversite kazandıracağız” diye konuştu

Karşıyaka'ya üniversite müjdesi!

Karşıyaka'nın üniversite hayali gerçeğe dönüşüyor. Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ve bağışçı Karadavut ailesi arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol sonrasında, uzun yıllar atıl kalan kentteki arazinin imar plan değişiklikleri yapıldı.

İzmir Karşıyaka'ya üniversite binası ve spor salonu yapılacak!

Karşıyaka'nın yıllardır süren üniversite hayalini sona erdirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ile dev bir işbirliğine imza attı. Üniversite binası ve spor salonunun inşaatı 18 ayda tamamlanacak.

Hitit Business Residence'ta teslimler Aralık 2015'te!

BEYLİKDÜZÜ'nde Armet İnşaat imzasıyla yükselen Hitit Business Residence'ta 222 konut, 27 ofis ve 17 dükkan bulunuyor. Projede teslimlerin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

Hitit TOKİ Konutları'na kaç kişi başvurdu?

TOKİ ve Hitit Üniversitesi işbirliğinde üniversite personeli için yapılacak olan TOKİ Hitit Konutları tanıtıldı. Kuzey kampüse yakın konumda yer alacak konutlara 300’e yakın talep geldi.

Hitit TOKİ Konutları'na 300’e yakın başvuru!

TOKİ ve Hitit Üniversitesi işbirliğinde üniversite akademik ve idari personeli için yapılacak olan TOKİ Hitit Konutları tanıtıldı ,tanıtım toplantısına Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan da katıldı

TOKİ Hitit Konutları'nın tanıtımı gerçekleşti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Hitit Üniversitesi işbirliğinde üniversite akademik ve idari personeli için yapılacak olan TOKİ Hitit Konutları tanıtıldı.

TOKİ Hitit Konutları tanıtıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Hitit Üniversitesi işbirliğinde üniversite akademik ve idari personeli için yapılacak olan TOKİ Hitit Konutları tanıtıldı.

hitit üniversite personeline konut projesi Haberi

hitit üniversite personeline konut projesi

Konu hakkında Hitit Üniversitesinden yapılan açıklamada üniversitenin hızla büyüdüğü ifade edilerek, bu büyüme süreci kapsamında 580 akademik, 335 idari personel olmak üzere bugün itibariyle toplamda 915 personel sayısına ulaşıldığı dile getirildi. 


Personel sayısındaki yaşanan bu hızlı gelişmeler karşısında çalışan personelin konut ihtiyacını ekonomik bir şekilde çözmek amacı ile Rektörlüğün bir çalışma başlattığını kaydedildiği açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ın, T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ), TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ve Çorum Belediyesi Başkam Muzaffer Külcü ile yapılan görüşmeler sonucunda bir konut projesinin hayata geçirilmesi hususunda somut adımlar katedilmiştir. Bu kapsamda konut talebine yönelik yapılan ön çalışmalar sonucu 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere personelimiz tarafından toplam 289 adet konut talebinde bulunulmuştur....