02 / 05 / 2024

HitYaşam ankara

HitYaşam ankara

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde yükselen HitYaşam projesi satışa çıktı. Peki HitYaşam satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile hayata geçirilen Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

HitYaşam fiyat listesi!

Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edilen HitYaşam projesinda satışlar başladı. İşte HitYaşam fiyat listesi...

HitYaşam satılık daire!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde yükselen HitYaşam projesi satışa çıktı. Peki HitYaşam satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

HitYaşam Ankara satışta! Yeni proje!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edilen HitYaşam projesi satışa çıktı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Kumru Ankara'da yaşam başladı! Yüzde 8 KDV avantajı!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Kumru Ankara'da yaşam başladı. Projedeki dairelerin satışları yüzde 8 KDV avantajıyla devam ediyor...

Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı!

İMY Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı. Ankara Park Caddesi bölgesinde yükselen proje yatay mimarisi ile dikkat çekiyor. 

Mahall Ankara’da yaşam sağlıkla devam ediyor!

Başkent’in yükselen yıldızı Eskişehir Yolu’nun yeni yaşam merkezi Mahall Ankara ilgi çekici etkinlikler devam ediyor. 

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

HitYaşam ankara Haberi

HitYaşam ankara

Ankara’nın hızla gelişmeye devam eden ve en değerli bölgeleri arasında yer alan Yeni Batı Mahallesi’nde hayata geçirilen HitYaşam projesinde satış süreci başladı. Konumu ve ulaşım kolaylığıyla öne çıkan proje önemli bir yatırım fırsatı olarak yükseliyor.

Hit Yapı tarafından yapımına başlanan HitYaşam projesinde özgün yaşam alanları sunuyor. 3 ayrı tarzda tasarlanan projede 2+1 ve 2,5+1 daire tipleri bulunuyor. HitYaşam satılık daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor.

Toplam 126 adet daire ve 34 adet cadde mağazasından meydana gelen HitYaşam  Ankara'da  2+1 daireler 93 metrekare, 2,5+1 daireler ise 131 metrekare olarak tasarlandı.

HitYaşam satılık daire fiyatları

Atatürk Olimpiyat Parkı ve Nata AVM'nin yanı başında inşa edilen HitYaşam'da 2+1 evlerin fiyatları 475 bin ile 520 bin TL arasında, 2,5+1 evlerin fiyatları ise 615 bin...