05 / 05 / 2024

Hizbullah beykoz villası

Hizbullah beykoz villası

Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu’nun, 2000 yılındaki çatışmada öldürüldüğü Beykoz’daki villa satışa sunuldu. Tripleks villa ve arsası için 2 milyon 142 bin TL bedel isteniyor. 

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı villası görenleri hayrete düşürdü! Villada sauna, spor salonu ve havuz var...

Ferman Toprak'ın İstanbul Beykoz'daki beş katlı villasını görenler şaşkına döndü. Ünlü şarkıcı 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla büyük çıkış yakalamıştı. İşte detaylar...

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Burak Elmas Beykoz Konakları'ndaki villasını sattı!

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas Beykoz'da bulunan villasını 3 milyon dolara sattı.

Selin Ciğerci Beykoz'daki villasını satıyor!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı. Ciğerci villası için 57 milyon TL istiyor. 

Hande Erçel Beykoz'daki villasını dekore ettirdi!

Dizi ve reklamlardan elde ettiği tüm kazancı gayrimenkule yatıran güzel oyuncu Hande Erçel, Beykoz'daki villasını dekore ettirdi Erçel Instagram üzerinden reklam paylaşımı yaparak Beykoz'daki villasının dekorasyonunu bedavaya getirdi. 

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in villası! 

Futbolcu Caner Erkin ve oyuncu eşi Şükran Ovalı'nın Beykoz'daki villasına ait ayrıntılar, Şükran Ovalı'nın paylaştığı bir videoyla ortaya çıktı...

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin Beykoz'daki 8 milyon TL’lik villası!

Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile oturmak üzere Beykoz’dan 8 milyon TL’ye havuzlu villa satın almıştı. Çiftin muhteşem evlerinden ilk görüntüler yayınlandı.

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Hizbullah'ın Beykoz'da el konan villası satılıyor!

Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu’nun, 2000 yılındaki çatışmada öldürüldüğü Beykoz’daki villa satışa sunuldu. Tripleks villa ve arsası için 2 milyon 142 bin TL bedel isteniyor. 

Hizbullah beykoz villası Haberi

Hizbullah beykoz villası

Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'nın satış listesine koyduğu Beykoz Kanlıca'daki villa dikkat çekti.

Mihribat Caddesi 520 ada 100 nolu parseldeki söz konusu villa, 19 yıl önce yaşanmış olan çatışmanın izlerini üzerinde taşıyor. 17 Ocak 2000 tarihinde söz konusu villaya polis baskın düzenlemiş ve çıkan çatışmada Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu öldürülmüş, örgütün yöneticilerinden Edip Gümüş ve Cemal Tutar sağ olarak yakalanmıştı.

Çatışmanın yaşandığı villa ise daha sonra mahkeme kararı ile, örgüt parası ile alındığı ve suç örgütüne tahsis edilerek suçun işlenilmesinde kullanıldığı gerekçesiyle Hazine'ye devredilmişti.

BODRUM KATLI TRİPLEKS VİLLA

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü villayı, mahkeme süreçlerinin tamamlanmasının ardından satışa sundu. Söz konusu villanın bulunduğu arsa 420 metrekare büyüklüğü sahip. Üzerindeki villada bir...