27 / 04 / 2024

Hızır Hafriyat iletişim

Hızır Hafriyat iletişim

Hızır Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kambur tarafından kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

İzmit Hacıhızır sakinleri kentsel dönüşüme karşı dernek kurdu!

Kentsel dönüşüm nedeniyle mahallelerinin de içerisinde bulunduğu birçok alanın riskli alan ilan edilmesine karşı uzun zamandır tepki gösteren Hacıhızır Mahallesi sakinleri, mücadelelerine devam etmek için dernek kurdu.

Hızır Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kambur tarafından kuruldu.

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Hızır Reis İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Reis İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Ammmar Dil imzasıyla kuruldu.

Beylikdüzü ADS Residence iletişim!

12 blokta 70 daireden meydana gelen ADS Residence projesi bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Beylikdüzü ADS Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Hızır Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Fatma Mollahüseyinoğlu tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Beylikdüzü Onurlu Home iletişim!

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim!

Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kiptaş Maltepe Evla projesinde ön satışlar başladı...

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim!

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim için 0212 855 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Hızır Demir kimdir?

KC GROUP'un Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Demir kimdir? Hızır Demir, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Bugüne kadar hangi firmalarda hizmet verdi? İşte Hızır Demir..

Hızır Hafriyat iletişim Haberi

Hızır Hafriyat iletişim

Hızır Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kambur tarafından kuruldu.


Hızır Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1- HAFRİYAT , İNŞAAT a)Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. b)Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmi...