07 / 05 / 2024

Hızır Reis İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Hızır Reis İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Hızır Reis İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Ammmar Dil imzasıyla kuruldu.

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Görmez tarafından kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gündüz tarafından kuruldu.

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Edebalı tarafından kuruldu.

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Hızır Reis İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Hızır Reis İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi


Hızır Reis İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Ammmar Dil imzasıyla kuruldu.


Hızır Reis İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...