20 / 05 / 2024

Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi

Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Esentepe Bölgesi'ndeki 13 mahalleye Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde su ulaştıracak içmesuyu hattı ve terfi merkezinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini açıkladı.

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Murat Parmaksız tarafından kuruldu.

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Kahramanmaraş'ta atıksu arıtma inşaatı yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin, projelendirdiği atık su arıtma tesisinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Mehmet Özhaseki: Niğde Bor'da yeni bir arıtma tesisi kuracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Bor ilçesinde yeni bir arıtma tesisi kuracağız. Önümüzdeki süreçte, planlaması, ihalesi yapılacak. Bir yıla kalmadan temelini atarız inşallah. Yaklaşık 2-3 yıl yapım süreci olacak." dedi.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

Sakarya Kocaali İlçesi'nde yapımı devam edecn Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Kızılcahamam Kirmir Çayı'na atıksu arıtma tesisi geliyor!

Kızılcahamam Kirmir Çayı üzerine yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesinin tamamlanması üzerine yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi Haberi

Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi

Başkan Zeki Toçoğlu, "Esentepe, Aşağıdereköy, Çubuklu, Dağyoncalı, Yukarıdereköy, Kazımpaş Selahiye, Kuruçeşme, Mahmudiye, Yeşilköy, Beşevler, Meşeli ve Kızılcıklı Mahalleleri'ne dah bol ve kesintisiz içmesuyu ulaştırıyoruz. İsale hc ve terfi merkezi yapımını içeren projemizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu. 



İçmesuyu terfi merkezi yapım çalışmasınıı tamamlanmak üzere olduğunu, isale hattında d; çalışmaların başladığını belirten Toçoğlu, "Kazımpaşa'da bulunan içmesuyu deposuna su ulaştıracak terfi merkezinde çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Ekiplerimiz aynı zamanda bölgede inşa edilecek yaklaşık 11 kilometrelik içmesuyu hattının çalışmalarına da başladı. Yaklaşık 2,5 Milyon TL'lik yatırımımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Şehrimize ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 


Akşam Haberleri...