02 / 05 / 2024

hızlı trenin telefon sistemlerini netaşmı kuracak

hızlı trenin telefon sistemlerini netaşmı kuracak

Netaş Telekominikasyon A.Ş ile Ansaldo STS S.p.A. Türkiye arasında, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi Köseköy-Gebze bölümü GSM-R ve telefon sistemleri rehabilitasyon ve kurulumu sözleşmesi imzalandı...

Ocak 2023'ün en hızlı android telefonları ortaya çıktı!

AnTuTu, ocak ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay hangi telefon nasıl performans gösterdi?

En hızlı android telefonlar belli oldu! 

AnTuTu, globalde aralık ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay, hangi telefon nasıl performans gösterdi?

En hızlı ilk 10 Android telefon modelleri belli oldu!

AnTuTu, kasım ayının en hızlı 10 Android telefonu listesini yayımladı. Peki geçtiğimiz ayın en iyi performans gösteren 10 telefon modeli...

Telefonunu yenilemek isteyenler dikkat! En hızlı Android telefonlar!

AnTuTu, Eylül ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki telefon geçen ay  nasıl bir performans sergiledi? 

Telefonunu değiştirmek isteyenler sakın kaçırmasın! En hızlı akıllı telefonlar belli oldu! İşte detaylar!

Telefonunu değiştirmek isteyenler ya da yeni bir telefona ihtiyacı olanlar Eylül 2022 itibari ile belirlenen en hızlı telefon modellerini sakın kaçırmasın!

Yüksek hızlı trenin saat ve durakları değişti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,  yüksek hızlı tren saat ve duraklarında bazı değişiklikler yapıldığını açıkladı. 

Edirne-İstanbul hızlı trenin inşaatı başlıyor!

Çatalca'ya çok güzel projeler ve hizmetler yapacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çatalca'dan geçen Edirne-İstanbul hızlı treninin inşaatının başladığını söyledi.

Kayseri'ye hızlı tren müjdesi!

Kayseri’deki projeler hakkında bilgiler veren Bakan Özhaseki, "Hızlı trenin bu senenin sonunda temelini atmaya başlanacak. 142 kilometrelik bir hat yapılacak" dedi...

Ankara, yüksek hızlı demir ağlarla örülüyor!

Yüksek Hızlı Tren (YHT) yavaş yavaş kara tren imajının geride kalmasını sağlıyor. Bugünlerde ise hızlı trenin merkezi olan Ankara yeni YHT Garı ile birlikte “YHT Başkenti" olma yolunda hızla ilerliyor.

Niğde'den yüksek hızlı tren geçecek mi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Antalya-Kayseri, Adana-Ankara arasında projelendirilen yüksek hızlı trenin Niğde Merkez ilçeden geçmesi yönünde bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Türkiye için özel tasarlanan 6 yüksek hızlı tren geliyor!

Türkiye'ye özel üretilen altı yüksek hızlı trenin testlerden sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Diyarbakır'a hızlı tren geliyor!

Ulaştırma Bakanı Arslan, Star’a projelerde gelinen son durumu anlattı. Bakan Arslan Güneydoğu’da ulaşım altyapısının güçlendirileceğini belirterek “Hızlı trenin Diyarbakır’a uzatılmasıyla ilgili ileri bir noktaya geldik” dedi.

Erzincan'a hızlı tren geliyor!

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, yaptığı açıklamada; "İnanıyorum ki Binali Yıldırım başbakan olduğu durumda da ilimize birçok yatırım gelecektir." dedi. Kahraman, hızlı trenin 5 yıldan önce Erzincan'a geleceğine inandığını da dile getirdi...

hızlı trenin telefon sistemlerini netaşmı kuracak Haberi

hızlı trenin telefon sistemlerini netaşmı kuracak


Netaş tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz ile Ansaldo STS S.p.A. Türkiye arasında, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi Köseköy-Gebze bölümü GSM-R ve telefon sistemleri rehabilitasyon ve kurulumu konusunda, KDV hariç 2.979.000.-Euro tutarında bir alt yüklenicilik sözleşmesi...