29 / 04 / 2024

hizmet destek tesisi

hizmet destek tesisi

Mardin ili Midyat ilçesi 1 adet 24 İGVPY inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 27 Temmuz 2015 tarihinde 15.00'da gerçekleşecek.

İhtiyaç sahibi ailelere her ay 1.250 TL destek ödemesi veriliyor! Ödemeler yarın başlıyor!

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen, destek ödemeleri yarın hesaplara yatırılıyor.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

O sosyal destek ödemelerine yüzde 25 zam! Aile Destek, çocuk parası, dul ve yetim aylığı ödemeleri ne kadar oldu?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara para desteğinde bulunuyor. Bu kapsamda sosyal hizmet ödemelerinin yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Peki, Aile Destek ödemelerine zam geldi mi? Destek ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Dar gelirliye üç ana destek! 25 milyar destek sahiplerini bulacak! İşte detaylar!

Dar gelirli vatandaşlara 3 ayrı destek sağlanıyor. İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından yürütülen destekler!

Küçük işletmelere müjde! KOSGEB destek tutarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardı!

İmalat ve bunun tamamlayıcısı olan öncelikli sektörler ile Kovid-19 salgının etkilerinden fazlaca etkilenen bazı hizmet ve ticaret sektörleri içerisinde yer alan mikro ve küçük işletmelerin bu etkilerden en az zararla çıkabilmeleri için verdiği destek tutarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardı.

Gayrimenkul sektörü hizmet ihracatı destekleri kapsamına alındı!

Hizmet ihracatının yükseltilmesi için kapsamlı bir "hizmet ihracatı destek program paketi" hazırlandı ve desteklerden faydalanacak sektör sayısı artırıldı. Aynı zamanda yeni destek unsurları da tanımlandı.

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

Karanfil Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek!

Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek verdi.

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Turan ve Sultan Murat Eyüboğlu ortaklığıyla kuruldu.

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

hizmet destek tesisi Haberi

hizmet destek tesisi
Mardin ili Midyat ilçesi 1 adet 24 İGVPY inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 27 Temmuz 2015 tarihinde 15.00'da...