08 / 05 / 2024

HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi

HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi

HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi, Erengül Aras Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Mecidiyeköy, Gülbahar Mahallesi'nde kuruldu.

Nisa Coşkun İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Coşkun İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakup Of ve Muhammet Ali Coşkun ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi 3 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Coşkun Sabah evini ve dükkanını satıyor!

Coşkun Sabah, ayrılırsak intihar ederim dediği eşi Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı.

Schüco lojistik ve eğitim merkezini hizmete açtı!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Schüco, dünyadaki en önemli ikinci lojistik ve eğitim merkezini hizmete açtı. Merkez 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi.

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah aynı evde yaşayacak!

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah çifti arasında anlaşma sağlandı. Coşkun Sabah eşine tazminat olarak İstanbul’da 4 daire, 1 dükkan ve nakit 2,2 milyon TL vermeyi kabul ederken çiftin aynı evde yaşamaya devam edecek olmaları şaşırttı.

Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mallarını paylaştı!

19 yıllık evliliklerine aldatma yüzünden bitirme noktasına getiren Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mal paylaşımı ve tazminat konusunda anlaştı. Avukatlar tarafların çekişmeli olarak süren boşanma davalarında anlaşma sağlandığını belirtti.

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum'daki yazlığına talip!

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum Torba'daki yazlık evine talip oldu. Fiyat konusunda anlaşan Ece Erken, eve sahip olmak için Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah'ın boşanmalarını bekleyecek.

Tekfen-Al Jaber Engineering'e Katar'dan 342.4 milyon dolarlık teklif!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar Main Works for the Fifth Precinct Stadium projesinin yapım işi için işveren Qatar Supreme Committee for Delivery and Legacy'den sözleşme imzası için davet aldı.

İsmail Coşkun: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Prof. Dr. İsmail Coşkun: “Kentsel Dönüşüm bizatihi iyi veya kötü değildir. İyi yönetilirse herkesin yararına, kötü yönetilirse herkesin aleyhine olur. " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bekir Tüzel, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü'ne Dr. Bekir Tüzel atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Fatih Belediyesi'ne Yerel Yönetimlerde Coğrafi Bilgi Sistemleri ödülü!

Fatih Belediyesi, bilgi sistemlerine üzerine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı ‘Yerel Yönetimlerde Coğrafi Bilgi Sistemleri’ alanında ödüle layık görüldü.

Hk Enc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Enc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kyunha Kım imzasıyla kuruldu.

HK Global Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HK Global Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehemt Emin Kuş imzasıyla kuruldu.

HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Haberi

HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi

HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi, Erengül Aras Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.


HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi iş konusu; Oto yollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı.


HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi adres: Mecidiyeköy, Gülbahar Mahallesi, Otello Kamil Sokak, Billur Apartmanı, No:5...