29 / 04 / 2024

HMS Queen Elizabeth gemisi

HMS Queen Elizabeth gemisi

Kraliçe Elizabeth’in adını taşıdığı ve İngiliz donanmasının en büyük gemisi unvanını taşıyan ‘HMS Queen Elizabeth’ dün suya indirildi. 10.6 milyar dolara mal olan geminin yapımı 6 yılda tamamlandı.

Hms Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hms Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Toraz tarafından kuruldu.

ŞOK Market’ten içinizi ısıtacak indirim! Bugün başladı! Queen Soba 299 TL… 5 Ocak 2023 Fiyat Listesi

ŞOK Market,  indirimli ürünlerini duyurdu.  İndirimde Queen Quartz Soba 1000W 299 TL’den, Sinbo ısıtıcı 199 TL’den satılacak. Peki diğer indirimli ürünler neler, fiyatları kaç TL? İşte detaylar…

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Amin Karim tarafından kuruldu.

Elizabeth Hurley ve Hugh Grant'ın İngiltere'de tuttukları ev satışa çıktı!

İngiliz manken, yapımcı, tasarımcı ve eski oyuncu Elizabeth Hurley ve Altın Küre ve BAFTA ödüllü, SAG adayı İngiliz aktör ve film yapımcısı Hugh Grant'ın aşk yaşadıkları süreçte tuttukları konut 4 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Kraliçe Elizabeth'in İngiltere'deki mülklerinde 218 marka kiracı!

İngiltere'de Kraliçe Elizabeth'in toplam 13,4 milyar pound değerindeki mülklerinde 218 markanın kiracı olarak yer alması gündeme geldi. 

Queen İnternational Group Emlak Ve Finansal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Queen İnternational Group Emlak Ve Finansal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyedeh Elnaz Ghasemı tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Queen Bomonti 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Şişli ilçesi, Cumhuriyet mahallesinde yer alan 994 ada 57 parselde bulunan Queen Bomonti projesine ait 39 adet bağımsız bölüm, 994 ada 54-55 ve 56 parsellere ait 3 adet arsaya ilişkin hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Queen Bomonti'de anahtarlar teslim ediliyor!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Bomonti’de inşa edilen Queen Bomonti evlerinin anahtarları teslim ediliyor.

HMS Tasarım Mimarlık İnşaat Peyzaj ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HMS Tasarım Mimarlık İnşaat Peyzaj ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Melis İnak tarafından kuruldu. 

Queen Bomonti 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Şişli İlçesi Queen Bomonti ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Queen Bomonti'de fiyatlar 434 bin TL'den başlıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Queen Bomonti projesinde metrekare birim fiyatı 11 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin ise 15 Ekim'de yapılması planlanıyor.

Bomonti Queen Central Park değerleme raporu 2019!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bomonti Queen Central Park projesinin bulunduğu İstanbul ili, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 994 ada 57 parsel ile 994 Ada 54-55-56 parsellere ait değerleme raporu yayınlandı...

HMS Queen Elizabeth gemisi Haberi

HMS Queen Elizabeth gemisi


Kraliçe Elizabeth’in adını taşıdığı ve İngiliz donanmasının en büyük gemisi unvanını taşıyan ‘HMS Queen Elizabeth’ dün suya indirildi. 10.6 milyar dolara mal olan geminin yapımı 6 yılda tamamlandı.


İNGİLİZ donanmasının 6 yıldan beri üzerinde çalıştığı ve Kraliçe Elizabeth’in adını taşıyan ‘HMS Queen Elizabeth’ uçak gemisi dün suya indirildi. Kraliçe II. Elizabeth’in katıldığı şampanya kırma töreniyle ilk kez yolculuğa çıkan gemi İngiliz Deniz Kuvvetleri’nin en büyük gemisi olma ünvanını taşıyor. 10 binden fazla kişinin çalıştığı gemi, 6 farklı tershane 90 şirketin üretiğimiyle yapıldı. 


NİAGARA’DAN YÜKSEK


10.6 milyar dolara mal olan HMS Queen Elizabeth, hem askeri hem de teknoloji donanımlarıyla dünyada birçok yeniliği taşıyan ilk gemiler arasında yer alıyor. Dik iniş ve kalkış yapabilen ve Türkiye’de de bazı parçalarının üretildiği F-35 uçaklara ev sahipliği...