14 / 05 / 2024

HMY MÜHENDİSLİK VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede

HMY MÜHENDİSLİK VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede

Hmy Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yağmur Alpay tarafından kuruldu.

Kasım Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasım Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Neccar tarafından kuruldu.

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Erdi Genç tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayaz ve Yıltay Bozpınar ortaklığında kuruldu.

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadullah Damarseçkin tarafından kuruldu.

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ali Sarı tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılık devri başlıyor! İşte yeni düzenlemeler...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider, "Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılığa geçiyoruz. 1 Ekim itibarıyla Çiftçi Kayıt Sistemi'nin e-devlet üzerinden güncellenmesiyle ilgili çalışma başlattık" açıklamasında bulundu ve konuyla ilgili detayları paylaştı. İşte o detaylar...

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da Ayberk Ağır tarafından kuruldu.

Emekli zammı ile yeni maaş tablosu belli oldu! Zamlı maaşlar yattı mı? En düşük ve en yüksek SSK ve BAĞKUR emekli maaşı!

Milyonlarca emekli zamlı emekli maaşlarının yatacağı tarihi merak ediyor ve araştırıyor. Peki zamlı maaşlar ne zaman yatacak? En düşük ve en yüksek SSK ve BAĞKUR emekli maaşı ne kadar?

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aytaç Demir ve Kenan Duran ortaklığında kuruldu.

HMY MÜHENDİSLİK VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede Haberi

HMY MÜHENDİSLİK VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede


Hmy Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yağmur Alpay tarafından kuruldu.


Hmy Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde inşaatlar yapmak veya başkalarına satmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek, her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri ile her türlü dekorasyon işleri, tamirat...