04 / 05 / 2024

Hobbit Evi inşaat durumu

Hobbit Evi inşaat durumu

Sivas Belediyesi, gişe rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' film serilerindeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na yamaç evleri yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Ali Vanlı ve Mustafa Vanlı ortaklığında kuruldu. 

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızlandı!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi projesinde yapım çalışmaları tamamlanıyor. 3 katlı olarak inşa edilen bakım evi 50 kişiye aynı anda hizmet verebilecek.

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatıyla ilgili 7 soru TBMM'de!

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için aşevi inşa ediliyor

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneş Mahallesi’nde inşa edilen yeni aşevi inşaatını inceledi.

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait inşaat halindeki evi yıktı!

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil'de yer alan Filistinlilere ait inşaat halindeki bir evi yıktı.

New York'taki Türk Evi'nin kaba inşaatı tamam!

2021 yılında bitecek olan 35 katlı bina lale şeklinde tasarlanan New York’taki Türk Evi'ni 35 katın kaba inşaatı bitti...

Alitkan Evi İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alitkan Evi İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mosaab Almadani ve Myassar Baroudi ortaklığında kuruldu. 

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Şahinbey Kıbrıs Sosyal Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kıbrıs Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Ağrı Evi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına devam eden Ağrı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ağrı Evi’nin inşaatı başladı.

Alanya'ya muhtar evi inşa ediliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yaylalı Mahallesi’nde inşaatına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi'nin inşaatını inceledi.

Hobbit Evi inşaat durumu Haberi

Hobbit Evi inşaat durumu

Sivas Belediyesi, gişe rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' film serilerindeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na yamaç evleri yaptı. Belediye Başkanı Sami Aydın dayalı döşeli evlerin haftalık ve aylık olarak kiraya verileceğini söyledi. J.R.R. Tolkien yazdığı, Peter Jackson tarafından sinema filmi olarak çekilen ’Yüzüklerin Efendisi’ ve ’Hobbit’ filmi serilerinde yer alan ve Hobbit karakterlerinin yaşadığı küçük tepeler içine gömülen evlerden esinlenen Sivas Belediyesi, kent merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na benzeri evler inşa etti. Film kahramanı cücelerin yaşadığı evlerin büyüklüğündeki yamaç evleri, yapım aşamasında olmasına rağmen ilgi gördü. 1+1 olarak inşa edilen 65 metrekarelik yamaç evlerinde mutfak, banyo, tuvalet ve yatak odası bulunuyor. Mesire alanına şu anda 2 ev inşa...