05 / 05 / 2024

Hogwarts Express kafe

Hogwarts Express kafe

Dünyada ikinci Türkiye'de ise ilk Harry Potter temalı kafesi Trabzon'da hizmete açıldı. Hogwarts Express isimli kafe, konseptiyle misafirlerin ilgisini çekiyor. 

Harry Potter temalı kafe Trabzon'da açıldı!

Dünyada ikinci Türkiye'de ise ilk Harry Potter temalı kafesi Trabzon'da hizmete açıldı. Hogwarts Express isimli kafe, konseptiyle misafirlerin ilgisini çekiyor. 

Gül Proje Express daire fiyatları ne kadar 2017?

2 blok haline yükselen Gül Proje Express projesi 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana geliyor. Gül Proje Express projesinde teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Peki Gül Proje Express daire fiyatları ne kadar 2017?

2017 Gül Proje Express fiyat!

19 ve 29 katlı iki blok şeklinde yükselen Gül Proje Express projesi 658 daire ve 41 cadde mağazasından meydana geliyor. Gül Proje Express projesinde üst katlardaki daireler deniz manzarasının hakim. İşte 2017 Gül Proje Express fiyat...

Gül Proje Express güncel fiyatları!

Gül Proje Express güncel fiyatları 320 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gül Proje Express projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Gül Proje Basın Express fiyat listesi 2017!

Daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedeflenen Gül Proje Basın Express projesi, E-5 ve TEM otoyollarına yakın lokasyonuyla ulaşım kolaylığı sunuyor...

Düzce Kusursuz Kafe'nin inşaatı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi, Düzce Sosyal Etkinlikler Derneği ve Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi işbirliği ile hayata geçirilen “Kusursuz Kafe Projesi” kapsamında kafeterya inşaatı hızla bitiriliyor.

Serenay Aktaş, Teşvikiye’de kafe açtı!

Oyuncu Serenay Aktaş, bir arkadaşıyla Teşvikiye’de kafe açtı. Aktaş, yeni başlayacak dizisinde bir polisi canlandıracak.

Kayseri Mimarsinan Park Kafe açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR Mimarsinan Parkı'nda yeni bir tesis açtı. Mimarsinan Park Kafe, eşsiz manzarası ile nezih bir ortamda hizmet veriyor.

Potlac Kafe Restaurant Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Potlac Kafe Restaurant Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Esra Huri Bulduk Kaya, Deniz Umut Eker, Serdar Çağnıs imzasıyla Özlem Saadet Işıl imzasıyla kuruldu.

Keskinay İnşaat Nakliye Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinay İnşaat Nakliye Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Turgay Keskin imzasıyla kuruldu.

Referans Kafe Restaurant Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Kafe Restaurant Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Memihan İzsiz, Mesut Demirhan, Gökhan Demirhan ve Savaş Demirhan imzasıyla kuruldu.

Düzce'ye Kusursuz Kafe inşa edilecek!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan proje kapsamında Türkiye Beyazay Derneği’nin de katkılarıyla “Kusursuz Kafe”nin yapımı ve içeriğine ilişkin ön hazırlıklar tamamlandı.

Şişa Kafe Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişa Kafe Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Başakşehir'de kuruldu.

Hogwarts Express kafe Haberi

Hogwarts Express kafe

Dünyada ikinci Türkiye'de ise ilk Harry Potter temalı kafesi Trabzon'da hizmete açıldı. Kafenin Harry Potter temalı açılması fikrinin sahibi ve kafe sahiplerinden Burak Kardaş, ilkokuldan beri bu fantastik dünyanın sıkı ve büyük bir takipçisi olduğunu söyleyerek, “Bu fantastik dünyayı hayranlarına ulaştırmak için böyle bir girişimde bulundum” açıklamasında bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, dünyada izlenme rekorları kıran ve yayınlandığı dönemden beri milyonlarca hayranı bulunan Harry Potter filminden ilham alınarak tasarlanan kafe, Türkiye’de ilk, dünyada ise filmin çekildiği ülke olan İngiltere’den sonra ikinci Harry Potter temalı kafe olma özelliğini taşıyor.

İngiliz yazar J.K. Rowling tarafından yedi kitap halinde yazılan fantastik romanlardan ve bu kitaplardan uyarlanan film serisinden esinlenerek Trabzon’un Ortahisar ilçesinde tarihi bir binada açılan Hogwarts Express isimli kafe,...