04 / 05 / 2024

Hojjatollah Valeh Sheıda

Hojjatollah Valeh Sheıda

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shahram Keıhanfar, Farshıd Shabanı Motlagh, Murat Deliktaş, Hojjatollah Valeh Sheıda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Atisan İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atisan İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Aran Nihnam, Ayhan Taymaz, Elham Taymaz ve Pourya Sheıda ortaklığında kuruldu.

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shahram Keıhanfar, Farshıd Shabanı Motlagh, Murat Deliktaş, Hojjatollah Valeh Sheıda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bimeks 60. mağazasını She Mall AVM Antalya'da açtı!

Bimeks 2012 yılında 7., toplamda ise 60. mağazasını She Mall A.V.M. Antalya'da açtı...

Bayrampaşa'da kiralık büfe

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa'da 20 metrekare alanı kiraya verecek.

Mahalle İstanbul'da 146 bin YTL'ye

Sur Yapı'nın, İstanbul'un gelişen bölgesi Çekmeköy'de toplam 12 bin 600 metrekare alan üzerine inşa ettiği Mahalle İstanbul'da fiyatlar 146 bin YTL- 465 bin YTL arasında değişiyor.

Ağrı'da 6 taşınmaz satılacak

Ağrı'ya bağlı Doğubeyazıt'ta bulunan jandarma karakolu, ahır - arsa, tarla ve çayır Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 22 Nisan'da yapılacak olan ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 2 bin 70 metrekare ile 22 bin 800 metrekare arasında deği

İstanbul'da 2 taşınmaz satılacak

İstanbul'a bağlı Adalar ve Kartal'da bulunan ahşap ev ile arsa Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale ile 21 Nisan'da satılacak.

Sivas Zara'da ham toprak satılacak

Sivas'a bağlı Zara'da bulunan 3 ham toprak, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan ham topraklar, 3 bin 364 metrekare ile 28 bin 9 metrekare arasında değişiyor.

En büyük emlak fuarı Antalya'da

Turizm, sanayi ve ticaret yapısıyla Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Antalya'da 8-11 Mayıs'ta Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım, işletme ve finans hizmetleri buluşması yapılacak.

Tekirdağ'da 61 arsa satılacak

Tekirdağ'a bağlı Merkez, Çerkezköy, Hayrabolu ve Malkara'da bulunan arsa, tarla, bahçeli kerpiç ev ve ham toprak satışı için Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 - 28 Nisan tarihleri arasında ihale yapılacak. Satışa çıkarılan araziler, 91 metrekare il

Samsun'da arsa satılacak

Samsun'a bağlı Çarşamba Dikbıyık Aşağı Güzpınar Mahallesi'nde bulunan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 30 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak.

Manisa'da 18 arsa satılacak

Manisa'ya bağlı Merkez'de bulunan bahçe, ev ve avlusu, kargir ev ve avlusu ile ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 3 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 334 metrekare ile 3 bin 370 metrekare arasında değişiyor.

KİPTAŞ, Maltepe Konutları ikinci etabı 14 Nisan'da satışa çıkaracak!

KİPTAŞ Maltepe'de inşa edeceği ikinci etapta bulunan 1.276 konutu 14 Nisan'da satışa çıkaracak. Satışın lansmanı 14 Nisan'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane binasında Başkan Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilece

Hojjatollah Valeh Sheıda Haberi

Hojjatollah Valeh Sheıda

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shahram Keıhanfar, Farshıd Shabanı Motlagh, Murat Deliktaş, Hojjatollah Valeh Sheıda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...