27 / 04 / 2024

hol park örnek daire

hol park örnek daire

Hol Park Esenyurt ödeme planı bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Hol Park Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon dubleks daire alternatiflerinden oluşuyor.

Hol Park Evleri nerede?

Kent Vizyon ve CY Architecture ortaklığı ile inşa edilen Hol Park Evleri 199 adet konut ve 5 adet ticari birimden meydana geliyor. Peki satış süreci devam eden Hol Park Evleri nerede?

Ataşehir Örnek Mahallesi park alanı imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi, 2263 ada, 7 parsele ilişkin Park Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Burdur Gölcük Tabiat Parkı'na 13 milyon TL'lik yatırım!

Burdur Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, 13 milyon TL'ye mal olacak Gölcük Tabiat Parkı Projesi'nin Isparta ve Burdur'un kültürel ve doğa turizmini harmanlayan örnek bir kazanım olacağını söyledi.

Yıldırım Sular Vadisi Parkı'nda sona gelindi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sular Vadisi Doğa Parkı’nın Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu!

Kıbrıs Developments'ın 30'uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu. Milos Park Homes'un iş sağlığı ve güvenliği süreci, örnek olarak gösterildi. İşte detaylar..

Hendek Atatürk Parkı dönüşecek!

Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendeklilere müjdeleri sıraladı: “Hendek Atatürk Parkı’nda örnek bir dönüşüm çalışmasını hayata geçireceğiz" dedi

Park Yaşam Ataşehir'in örnek dairesi tamamlandı!

İZKA İnşaat, proje ortağı Gültekinler İnşaat ile yeni bir yaşamın kapılarını İzmir Çiğli'de araladı. İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, Çiğli Ataşehir'de hayata geçirilecek Park Yaşam Ataşehir projesinin yatırımcının da yüzünü güldüreceğini söyledi.

Küçükçekmece Belediyesi'nden yeni park!

Küçükçekmece Belediyesi, örnek bir projeye daha imza attı. Küçükçekmece Belediyesi anaokulu öğrencileri için oyun parkı kuruyor. Yaklaşık 1500 metrekarelik bir alana kurulan oyun bahçesinde, 900 metrekare yeşil alan bulunuyor.

Nurol GYO,Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol Park’ta örnek daireler görücüye çıktı!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı. Proje, Atatürk Havalimanı ve ana ulaşım arterleri yakınında konumlanıyor.

Nurol Park'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı.

Nurol Park’ın örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor. Projede toplam 1512 adet daire bulunuyor.

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri!

Nurol Park Residence'de peşinatsız 50 ay taksit yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor. İşte Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri...

hol park örnek daire Haberi

hol park örnek daire

Hol Park Esenyurt ödeme planı detayları haberimizin devamında yer alıyor. 199 tane konut ve 5 tane ticari birimden meydana gelen projede daire teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.


Esenyurt Hol Park Evleri Kent Vizyon ve CY Architecture ortaklığında inşa ediliyor. 27 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 2 blok halinde yükseliyor.


Toplamda 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Hol Park Rezidans projesinde daire fiyatları 208 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Abdullah Gül Şehir Park'ına yürüme mesafesinde, 3. Havalimanı Bağlantı yolu üzerinde ve Perla Vista, Autopia, Bauhaus, MarmaraPark gibi AVM'lere yakın mesafede bulunuyor. 


Hol Park Esenyurt Evleri toplantı odası, yüzme havuzu, çocuk parkı, mescid, barbekü terasları, cafe, otopark, fitness, buhar odası, Türk hamamı, güvenlik, oyun alanı, sinema odası ve kütüphane...