06 / 05 / 2024

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ateşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ayaz tarafından kuruldu.

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi Esenyurt'ta Hilal Tuncel ve Uğur Özant ortaklığında kuruldu.

Covid-19 sonrası Türkiye gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? İşte Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş'ın Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili olarak hazırladığı o rapor...

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Uzun ve Sinem Filiz Uzun ortaklığında kuruldu.

Deniz GYO gayrimenkul değerleme alacağı şirketi seçti!

Deniz GYO, 2020 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.  ile  Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarını belirledi.

Reysaş GYO, Vizyon Grup Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş ile anlaştı. Bu karar 3 Eylül 2019 tarihinde tescil, 9 Eylül 2019 tarih ve 9904 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi...

CKB Vizyon Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

CKB Vizyon Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Bozdoğan ve Cem Küçük ortaklığında kuruldu. 

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Shakoush ve Omar Abd Al Daım ortaklığında kuruldu. 

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

Nef Kentsel Vizyon Atölyesi 16 Ağustos'ta!

Bu hafta 17 ağustos depreminin 17. yıl dönümü…Türkiye için çok büyük bir önem taşıyan bu tarihte; gayrimenkul sektörünün lider firması Nef ile Kentsel Vizyon Atölyesi çok önemli bir projeyi hayata geçiriyor olacak.

Emlak İstasyonu, gayrimenkul danışmanları arıyor!

Emlak İstasyonu kendi işini yapmak için gerekli girişimci ruha sahip, özgüveni yüksek, insanlarla iletişimi güçlü, vizyon sahibi ve hedefleri olan gayrimenkul danışmanı arıyor.

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi


Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu. 


Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2- Her türlü tabldot yemek...