05 / 05 / 2024

Holiday Inn Expres Oteli

Holiday Inn Expres Oteli

Geçmişte, çok katlı gökdelenlerin tarihi dokuya sahip Bursa`nın silüetini bozduğu tartışıldı.Yakın geçmişte, kentimizde buna örnek gösterilebilecek çok sayıda yapı var. Bursa`nın batısında yeni yeni kuleler, projeler ortaya çıkmaya başladı.

Vitacourt Holiday Satışta! Yeni Proje!

Yusuf Çelik İnşaat tarafından inşa edilen Vitacourt Holiday projesinde satışlar devan ediyor. Projede 140 adet konut yer alacak. 

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünlü tarafından kuruldu.

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   250 bin TL sermaye bedeli ile Rabeea M.M.A. tarafından kuruldu.

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Basel A.H.R.B ve Waeel Alhossaını ortaklığında kuruldu.

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Hussein F Hındawi ortaklığında kuruldu. 

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 1 Haziran'da açılıyor!

En’lerin tatil köyü olarak bilinen ve 1990 yılından bu yana hizmet veren Şah inn Paradise otele 5 milyon liralık yeni yatırım yapıldı.

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Naıf Okla ve Bilal Deniz ortaklığında kuruldu. 

Loka Holiday Homes projesinde satışlar başladı!

Loka Holiday Homes ile hayallerini gerçeğe, tatilini eğlenceye çevir. Satışların başladığı projede teslimler 2019 yılında yapılacak. 

Mayra Tem Expres'te indirim fırsatı!

Otel, rezidans ve marka konutların hayata geçirildiği Basın-Ekspres’te inşaatı devam eden Mayra Tem Expres, indirim fırsatları ve ödeme koşullarıyla yatırımcılarını bekliyor.

TEM Expres konut teslimleri!

Mayra Yapı tarafından İstanbul Halkalı'da hayata geçirilen TEM Expres projesinde toplam 116 daireye yer veriliyor. Projede fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

TEM Expres Halkalı daire fiyatları ne kadar?

Mayra Yapı tarafından hayata geçirilen TEM Expres 116 projesi İstanbul Halkalı'da Basın Ekspres bölgesine yakın mesafede yükseliyor. Projede teslimler 2019 yılında teslim edilecek...

TEM Expres Mayra Yapı fiyat listesi!

TEM Expres Mayra Yapı fiyat listesi 580 bin TL'den başlıyor. 5 bin 187 metrekare alan üzerinde yükselen TEM Expres 116 projesinde konutlar 2019 yılında teslim edilecek...

TEM Expres Evleri fiyatları!

TEM Expres Evleri Mayra Yapı tarafından İstanbul Basın Expres bölgesinde hayata geçirildi. Projede 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor...

Holiday Inn Expres Oteli Haberi

Holiday Inn Expres Oteli

Geçmişte, çok katlı gökdelenlerin tarihi dokuya sahip Bursa`nın silüetini bozduğu tartışıldı.Yakın geçmişte, kentimizde buna örnek gösterilebilecek çok sayıda yapı var.

Fakat, gelişen, değişen ve hızla büyüyen Bursa`nın batısında yeni yeni kuleler, projeler ortaya çıkmaya başladı.

Bunlara şimdi iki kule daha eklendiğini öğrendik.

Geçtiğimiz akşam bazı gazeteci dostlarımızla Crowne Plaza Otel`in sahiplerinden Murat Öztimur`un davetiyle akşam yemeğinde buluştuk.

Yemekte Otel Genel Müdürü Mehmet Kalyoncu`dan Bursa turizminde gelinen son noktayı dinledik.

Kent merkezinde belediye`ye ait mülklerin satışıyla birlikte lüks konut olarak adlandırılan rezidanslar bir biri ardına yükseliyor.

Sohbet sırasında Öztimurlar`ın otel yatırımından sonra şimdi de bitişikteki rezerv arsalarına iki adet 19 katlı yeni gökdelen yatırımına soyunduklarını öğrendik.

Ancak bunlar iş merkezi kullanımlı kule olarak inşaa edilecek.


Projede Sözüneri imzası...

İş adamı Öztimur, kulelerin projesini, son dönem Bursa`da çoğu belediye ve...