21 / 05 / 2024

holiday inn otel

holiday inn otel

Kasım 2007'den beri hizmette olan Holiday Inn Istanbul Airport, altyapısını ve iç dekorunu yeniledi

Holiday Inn Istanbul Airport yenilendi!

Kasım 2007'den beri hizmette olan Holiday Inn Istanbul Airport, altyapısını ve iç dekorunu yeniledi

Aremsis Holiday Resort için düğmeye basıldı! TMO'nun Hatay'daki eğitim ve dinlenme tesisi otel oluyor!

Antiochia Turizm tarafından Hatay’da inşa edilecek otel projesi resmen başlıyor. 120 oda ve 240 yatak kapasiteli otel projesi için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kurudu!

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fares Deeb tarafından kuruldu. 

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Ankara Holiday Inn, İtalyan Isvea'yı tercih etti!

Ankara Çukurambar mevkiinde bulunan Holiday Inn, beş yıldızlı otelindeki 135 banyosunu yenilemek için ISVEA'nın, özgün ve fonksiyonel tasarıma sahip Sistema Z serisini tercih etti.

2004 yılında Ataköy Marina ve Galleria 120 milyon dolara satılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi'nin satışa çıkardığı Ataköy Marina, Galleria ile Crowne Plaza ve Holiday Inn, Denizciler Ataköy Ortak Girişim Grubu'na 120 milyon dolara (170 trilyon) satılmış.

2004 yılında Ataköy Grubu Şirketleri satışa çıkarılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi, Ataköy sahilinde bulunan Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ve Holiday Inn ve Crown Plaza otellerinin yüzde yüzünü teklif toplama yöntemiyle satışa çıkarmış.

Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi kuruldu!

Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi, Adalet Bozyurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran 2015' te Fatih, Küçükayasofya Mahallesi, Yeğen Sokaki' ta kuruldu.

Park Inn by Radisson Otel'i açıldı!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli hizmete açıldı.

Kayapa Islah OSB süreci hızla ilerliyor!

Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ortaklaşa düzenlediği Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, Islah OSB süreci hakkında bilgilendirme toplantısı Bursa Holiday Inn Otel'de gerçekleştirildi.

Holıday Inn Otel Gaziantep'te açıldı!

Dünyanın en büyük oteller zinciri grubu olan InterContinental Otel Grubu markalarından Holıday Inn, Türkiye'de 14'üncğ otelini Gaziantep'te açtı. 20 milyon dolarlık yatırımla kurulan 93 odalı otel, toplam 280 konuk ağırlama kapasitesine sahip.

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor!

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor. Holiday Inn Hotel Ankara’nın Banyoları Ideal Standard Bu yıl gerçekleştirilen en önemli otel projelerinden biri de Holiday Inn Hotel Ankara oldu.

Holiday Inn, Türkiye’de 14’üncü otelini Gaziantep’te açtı!

20 milyon dolarlık yatırımla kurulan 93 odalı otel, 280 konuk ağırlama kapasitesine sahip. Gaziantep Holiday Inn, toplantı salonları ve SPA bölümü ile konuklarına rahatlık sunmayı hedefliyor...

holiday inn otel Haberi

holiday inn otel
Otel, yaklaşık bir ay süren yenileme çalışmaları sonunda 15 Ekim itibarıyla daha konforlu ve çekici halde hizmet vermeye başladı. Elegant ve rahat bir atmosfere sahip Holiday Inn İstanbul Airport, konforlu odaları, uluslararası ve yerel lezzetler sunan restoranları, son teknoloji donanımlı toplantı salonları ve Mandala SPA hizmeti ile fark yaratmayı amaçlıyor. Business standartların üst düzeyde tutulduğu otel, şehir ve iş merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor. Otel, toplam 330 odadan oluşurken, ikiye bölünebilen balo salonları ile 10 kişiden 1200 kişiye kadar davet ve toplantılara ev sahipliği...