30 / 06 / 2024

holidayy inn elmak

holidayy inn elmak

Türkiye, Fransa, İngiltere, İspanya, Almanya, Belçika, Hollanda, Rusya ve son anda açıklanacak iki ülkede geçerli olan kampanya ses getirecek

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Elif Kılınç tarafından kuruldu.

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 1 Haziran'da açılıyor!

En’lerin tatil köyü olarak bilinen ve 1990 yılından bu yana hizmet veren Şah inn Paradise otele 5 milyon liralık yeni yatırım yapıldı.

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi, Mehmet Erdinç Başaran tarafından 60 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi, Namazgah Caddesi'nde kuruldu.

Şişli İnn Levent Evleri 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanı!

İstanbul Levent'te Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Inn Levent projesi 17 bin metrekare üzerinde 200 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

İstanbul İnn Levent'te metrekaresi 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek 'İstanbul INN Levent1 2016'da teslim edilecek. ÜNAL İnşaat ve Özler İnşaat'ın 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceği İstanbul INN Levent'in ilk bloku satışta.

İstanbul İnn Levent ev fiyatları!

İstanbul İnn Levent ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Inn Levent projesinde yer alan dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Şişli İstanbul Inn Levent iletişim!

Şişli İstanbul Inn Levent iletişim için 0212 679 58 58 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İlk bloğunun 8 Mayıs Cuma günü satışa çıkması planlanan proje 15 bin 250 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

Ünal İnşaat ile Özler İnşaat imzası ile yükselen İstanbul Inn Levent'te 1+0, 1+1, 2+1 ve penthouse daireler yer alıyor. Peki İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent nerede?

İstanbul Inn Levent'te 130 adet bağımsız birim yer alıyor. Dairelerin alanları 59 metrekareden başlangıç gösteren proje 15 bin 250 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent nerede?

Isparta Hilton Garden İnn bu yıl içinde açılacak!

Hilton Garden, Türkiye'de ticari faaliyete başlamasının 60'ıncı yılını İsparta'da yapılacak olan 60'ıncı oteliyle kutluyor. İş adamı Mesut Şener'in yasam merkezi konsepti içinde yer alan Hliton Garden lnn'ın,yıl sonuna kadar açılması hedefleniyor.

İstanbul Inn Levent iletişim!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent iletişim için 0212 679 58 58 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 130 bağımsız birimin yer aldığı proje 200 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

İstanbul Inn Levent satış fiyatları!

İstanbul Inn Levent satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Lansmanı 8 Mayıs Cuma günü yapılacak olan projede teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

İnn Levent İstanbul teslim tarihi!

5 blok şeklinde yükselen projede stüdyo dairelerin alanları 59 metrekare olarak belirlendi. Projede toplam 130 adet daire yer alıyor. İnn Levent İstanbul teslim tarihi 2016 yılı Temmuz ayı olarak belirlendi.

holidayy inn elmak Haberi

holidayy inn elmak

Ünlü Amerikan otel zinciri Holiday Inn, 60'ıncı yaşını kutlamak için, ekim ayının ilk haftası, 10 ülkedeki otelinin 10 odasına bir elmas gizleyecek. Aralarında Türkiye'deki otelinin de bulunduğu elmaslı odalarda kalan şanslı konuklar, elması buldukları takdirde, 1 karat büyüklüğünde değerli bir taşın sahibi olacaklar. Ses getiren kampanya Türkiye, Fransa, İngiltere, İspanya, Almanya, Belçika, Hollanda, Rusya ve son anda açıklanacak iki ülkede geçerli...