21 / 05 / 2024

hollanda amsterdam belediyesi

hollanda amsterdam belediyesi

Amsterdam Belediyesi, genç yetişkinlerin borç batağından çıkarak yüksek eğitimlerini tamamlamalarını ya da kendilerine uygun bir işe girmelerini desteklemek için proje açıkladı.

Hollanda'dan Rusya'ya yeni yaptırımlar: Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Hollanda'daki kurum ve kuruluşlar, Rusya ve Belarus'a karşı bazı yaptırımlar uygulamaya koydu. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi...

Amsterdam'da yüksek kira beklentisi nedeniyle evini boş tutan ev sahiplerine ceza!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da boşalan evlerini yüksek kira beklentisiyle boş bırakan hak sahiplerine belediye tarafından para cezası verilecek.

Hollanda'da konut krizi büyüyor!

Hollanda'nın Amsterdam kentinde konut krizi büyümeye devam ediyor. Kentte 15 binden fazla kişi konut sorunları için protesto düzenledi. 

Hollanda'da konut azlığı ve kira artışları protesto edildi!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da binlerce gösterici, konut bulma sorununu ve yüksek kiralar protesto etti.

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Hollanda başkentinden genç yetişkinlere yeni bir başlangıç fırsatı!

Amsterdam Belediyesi, genç yetişkinlerin borç batağından çıkarak yüksek eğitimlerini tamamlamalarını ya da kendilerine uygun bir işe girmelerini desteklemek için proje açıkladı.

Amsterdam’da bekçi kulübeleri otel oldu!

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki kulübelerde eskiden köprülerin açılır kanatlarını kontrol eden bekçiler konaklıyordu. Amsterdam Belediyesi turist çekmek amacıyla kulübeleri otele dönüştürdü.

Amsterdam'daki bin 616 köprü 2 milyar euroya yenilenecek!

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da çökme riski bulunan bin 616 köprü yenilenecek. Amsterdam Belediyesi 39 köprüyü daha yakından incelemeye alacak.

İstanbul 3. havalimanı Hollanda’yı korkuttu!

Yapımı süren İstanbul Yeni Havalimanı'nı masaya yatıran Hollanda devlet televizyonu Nos TV, bu havalimanının Amsterdam Schiphol için büyük bir tehdit oluşturduğunu itiraf etti.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Nabi Avcı Amsterdam'da açılan Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Hollanda temasları kapsamında Amsterdam Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret etti.

Amsterdam'daki Ayasofya Camii ibadete açıldı!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da 20 yıldır Müslümanların hayallerini süsleyen Osmanlı ve Hollanda mimari tarzındaki Ayasofya Camii, kapılarını ibadete açtı.

Hollanda Venlo Belediyesi, Türkiye'de ofis açacak!

Hollanda’nın Venlo kenti belediyesi 1 milyar euro yatırımla Avrupa’nın en büyük lojistik merkezini kurdu. Rotterdam Limanı ile bağlantılı merkez için Türkiye’de ofis açma çalışmaları başlatan belediye yönetimi, Türk firmalarını yatırıma çağırdı

hollanda amsterdam belediyesi Haberi

hollanda amsterdam belediyesi

ABD'de paralı eğitim veren üniversitelerin öğrencilerinin ömür boyu çalışsalar bile ödeyemeyecekleri borç batağına saplandığını, parasız eğitim ağırlıklı Avrupa'da bile gençlerin borca battığını ortaya koyarken, Hollanda'nın başkenti Amsterdam bu soruna çözüm getirmek için kolları sıvadı. 

Amsterdam Belediyesi, genç yetişkinlerin borç batağından çıkarak yüksek eğitimlerini tamamlamalarını ya da kendilerine uygun bir işe girmelerini desteklemek için bir proje açıkladı. Gelecek ay yürürlüğe girmesi planlanan proje, belediye bağlantılı bir bankanın genç yetişkinlerin alacaklılarıyla borçları satın almak için müzakere yürütmesini öngörüyor. 

Sputniknews'de yer alan habere göre; alacaklılara borçları belediye bankasına devretmeleri için 750'şer euro teşvik verilecek. Programa katılan her bir kişi, bir 'rehber' görevliyle birlikte çalışarak belediye tarafından satın alınan borçların geri ödenmesi, ertelenmesi ya da silinmesini yapılandıracak 'kılavuz plan' hazırlayacak. Gençler, kılavuz plana göre eğitimlerini...