21 / 05 / 2024

Hollanda tren ulaşımına rüzgar desteği

Hollanda tren ulaşımına rüzgar desteği

Hollanda, 2018 yılına kadar tren ulaşımında kullanacağı enerjisinin tümünü rüzgar santralleriden karşılayacak. Hollanda ulaşımdaki raylı sistemlerinde gereken enerjinin yüzde 100'ünü rüzgar enerjisinden karşılanacağını duyurdu.

Almanya’dan sonra Hollanda işçi alımına başladı! İşte Hollanda’da çalışma fırsatına dair detaylar!

Almanya’dan sonra Hollanda’da işçi alımına başladı. Hollanda hükümeti, 353 personel alımı gerçekleştireceğini ifade etti. İşte detaylar!

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Yusufeli Barajı'na ulaşım 39 tünelle sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu "Türkiye'nin en yüksek barajına ulaşımı sağlayacak 39 tünelin kazı destekleme imalatlarını tamamlama aşamasına getirdik. Hedefimiz 69,2 kilometrelik bu zor yolu 2021 yılı sonunda bitirerek hizmete açmak" diye konuştu. 

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi!

Atatürk Havalimanı'nın kapanmasıyla 6 Nisan'da açılacak olan İstanbul Havalimanı'na ulaşım İETT, taksi, otobüs ile rahatlıkla sağlanabiliyor. İşte İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi...

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları!

İstanbul Havalimanı'nda dün ilk sefer Ankara'ya gerçekleşti. 29 Ekim'de ilk fazı açılan İstanbul Havalimanı'na ulaşımın nasıl olacağı ise en merak edilen konu. İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları... 

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Türkiye'nin dev projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de kapılarını açacak İstanbul'un 3'üncü havalimanına farklı ulaşım alternatifleri bulunuyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? 

İstanbul Yeni Havalimanı ulaşım ihalesini İBB'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı. İhale sonucu ile birlikte ulaşım ücretleri de açıkladı. Peki İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? İşte ilçe ilçe ulaşım fiyatları...

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Yeni havalimanına toplu ulaşım deneme seferleri başladı!

Yapımı devam eden İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk toplu ulaşım hizmeti çarşamba günü başladı.

Hollanda tren ulaşımına rüzgar desteği Haberi

Hollanda tren ulaşımına rüzgar desteği

Hollanda, 2018 yılına kadar tren ulaşımında kullanacağı enerjisinin tümünü rüzgar santralleriden karşılayacak.


Hollanda ulaşımdaki raylı sistemlerinde gereken enerjinin yüzde 100'ünü rüzgar enerjisinden karşılanacağını duyurdu. 


Eneco şirketinden yapılan açıklamaya göre, Eneco and VIVENS firmaları tarafından yenilenecek mevcut raylı sistemlerin yüzde 50 elektrik ihtiyacı rüzgar enerjisi ile karşılanırken, 2018 sonunda sistemin enerji ihtiyacının tamamı rüzgardan karşılanacak.  


Rüzgar enerji santralleri ile tren sisteminin yıllık ihtiyacı olan 1,4 teravat saatlik üretim sözü veren Eneco şirketi, bu rakama 2018 yılına kadar ulaşılacağını bildirirken, 1,4 teravatın başkent Amsterdam'daki tüm hanelerin yıllık enerji ihtiyacına denk geldiği bildirildi. 


Günlük 1,2 milyon insanın seyahat ettiği tren ağının enerji ihtiyacının yenilenebilir enerjiden karşılanmasının bir devrim olduğunu belirten, Eneco şirketinin Proje Sorumlusu Michel Kerkhof, iki şirketin bu anlaşmasının sektördeki karbon ayak izini azaltmaya...