09 / 05 / 2024

hollandalı bilimadamlarının merkezi ısıtma sistemi araştırması

hollandalı bilimadamlarının merkezi ısıtma sistemi araştırması

BBC’nin haberine göre, Hollandalı bilimadamlarının yaptığı araştırma, hastaneler, bürolar ve evlerde konfor sağlayan yüksek ısının, vücudun ısınmak için fazladan kalori harcama ihtiyacı duymamasına neden olabileceğini gösterdi...

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

BOTAŞ’ın bütçeye yükü yıllık 179 milyar TL oldu

Hükümet artan doğalgaz ithalat maliyetlerinin bir kısmını bütçeden karşılamaya devam ederken, BOTAŞ’ın merkezi bütçeye yükü de giderek artıyor. BOTAŞ’ın borç ve görevlendirme gideri olarak merkezi bütçeye yükü son 1 yılda 179 milyar Türk Lirası oldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

Türkiye, kripto paranın merkezi olabilir!

Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Sefer Levent bugünkü köşesinde son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto parayı kaleme aldı. Sefer Levent yazısında, "Türkiye, kripto paranın merkezi olabilir" dedi.

Türkiye gayrimenkulde dünyanın merkezi olacak!

MÜSİAD’ın düzenlediği 'Vizyoner21 Zirvesi’nde konuşan GABORAS Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Buğa, gayrimenkulün dünya genelinde merkezi konumda yer alacağını dile getirdi.

BAE kripto para merkezi olmak için görüşmelere başladı!

Kripto para piyasasının merkezi olmak isteyen  Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Asyalı şirketler ile görüşmelere başladı.

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO yeni projesi Tablo Adalar için düğmeye bastı. İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi konumu Maltepe'de konumlanan Tablo Adalar projesinde ön talep toplanıyor. 

Kanal İstanbul, Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çılgın proje olarak bilinen ve gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin "Kanal İstanbul özgürlük projesidir" dedi ve Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağını belirtti.

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli yapıldı!

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli gerçekleştirildi. Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Kentsel dönüşüme Mustafa Çiçek bakışı: Bağdat Caddesi dönüşümün merkezi!

Tecrübesinin getirdiği dinamizm ve yeniliklere açık bakış açısıyla mimaride farklılıklar yaratan Mustafa Çiçek, kentsel dönüşümün önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

hollandalı bilimadamlarının merkezi ısıtma sistemi araştırması Haberi

hollandalı bilimadamlarının merkezi ısıtma sistemi araştırması


BBC’nin haberine göre, Hollandalı bilimadamlarının yaptığı araştırma, hastaneler, bürolar ve evlerde konfor sağlayan yüksek ısının, vücudun ısınmak için fazladan kalori harcama ihtiyacı duymamasına neden olabileceğini gösterdi.


Maastricht Üniversitesi Tıp Merkezi’nde görevli bilimadamları, vücudun doğru dengesi için 19 derece sıcaklığın yeterli olduğunu bildirdi.


Bilimadamlarının raporunda, insanların vakitlerinin yüzde 90’ını kapalı ortamlarda geçirdiğine dikkat çekildi ve ortamdaki ısı düşüşünün, biraz kalori yakılmasına yardımcı olabileceği belirtildi.


Doktor Wouter van Marken Lichtenbelt, 19 derece sıcaklığın vücut için yeterli olduğunu belirterek, hafif soğuk ortamda sarf edilen enerjinin yüzde 6 seviyesinde artış gösterdiğini ve bunun uzun vadede gerçekten fark yaratabileceğini söyledi.


Öte yandan bazı bilimadamları, ısının düşürülmesinin, insanları sadece daha fazla yiyecek tüketmeye kışkırtacağı görüşünü...