16 / 05 / 2024

Hollandalı Interface

Hollandalı Interface

Karo halıda dünya lideri olan Hollandalı Interface, ofis pazarındaki gelişmeye kayıtsız kalamadı. Türkiye ofisini açan şirket, 5 yılda pazar payını % 60'a çıkaracak.

Avrupa Kanal İstanbul’a  talip!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul konusundaki eleştirilere tek tek yanıt verdi. Projenin maliyetinin 15 milyar $ olacağını, projeden ilk etapta yıllık 1 milyar $ gelir sağlanacağını ifade eden Bakan Turhan, “Hollandalı, Belçikalı ve Fransız firmalardan ilgi var” dedi...

Cahit Turhan'dan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul'la ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi ile Hollandalı, Belçikalı, Fransız firmalar ilgileniyor. Hepsi bu işlerde uzman firmalar" dedi.

Frank Hoogerbeets: İstanbul depremi büyüklüğü 7'yi veya 8'i bulabilir!

Deprem kahini olarak ünlenen Hollandalı Frank Hoogerbeets, Türkiye hakkında yaptığı uyarılarla dikkat çekti. . İstanbul ve İzmir'i deprem konusunda uyaran deprem kahini, "7'yi bulabilecek bir deprem o bölgede olursa buna kimse şaşırmasın" şeklinde konuştu...

Meydan Beşiktaş'a BKM ve Hollandalı fon şirketi talip!

Eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker'in sahibi olduğu Meydan Beşiktaş için Hollanda merkezli bir fon şirketi ve BKM teklif vermeye hazırlanıyor.

Deutsche Bank, Hollandalı konut kooperatifine 175 milyon avro ödeyecek!

Hollandalı konut kooperatifi Vestia, Deutsche Bank’ın faiz türev ürünlerini uygunsuz şekilde sattığı için 175 milyon avro ödemeyi kabul ettiğini bildirdi...

Almanya, Amerika ve Hollandalılar Türkiye'den ev bakıyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak Projeland, yabancı ülkelerin internette ev arama istatistiklerini açıkladı...

Rönesans Holding’ten Ceyhan Endüstri Bölgesi’ne özel anlaşma!

Rönesans Holding, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi için Hollandalı Port of Rotterdam şirketiyle çerçeve iş birliği anlaşması yaptı. 

Lübnanlı dolandırıcı İstanbul’daki dev hastaneye dadandı!

Lübnan asıllı bir doktor ve kendisini avukat olarak tanıtan bir Hollandalı doktor İstanbul’daki dev hastaneyi 28 milyon dolara almak için harekete geçti. Dolandırıcıların avukatlık bürosuna ödeme yapmaması üzerine soruşturma başlatıldı. 

Gregory Van der Wiel 4.5 milyon dolar dolandırıldı!

Daha önce Fenerbahçe'de top koşturan Hollandalı futbolcu Gregory Van der Wiel’i 4.5 milyon dolar dolandırmakla suçlanan ünlülerin menajeri Ümit Akbulut ve ortağı Sinan Siner için iddianame hazırlandı. 

Endemol'a dizideki köşkün kirasını ödemeyince haciz geldi!

Endemol eğlence sektöründe dünyanın lider şirketi olarak biliniyor. Hollandalı Endemol şok bir hacizle karşı karşıya kaldı. Endemol'a karşı, dizi çekimlerinin yapıldığı köşkün kirası ödenmeyince mülk sahibi harekete geçti.

Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak!

Hollandalı Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak yeni projelere imza atıyor. Liftinstituut Solutions, 2017 yılında yüzde 50’nin üzerinde büyüme hedefliyor.

Çanakkale Köprüsü için 13 firma destek verdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 3. Havalimanı projesinde finansman desteği veren Hollandalı bir firmanın desteğini çekmesini açıkladı. Arslan, ulaşım projeleriyle ilgili de bilgiler verdi.

Ahmet Arslan'dan 3. Havalimanı finansörü açıklaması!

Hollandalı firma 3. Havalimanı finansmanından çekildi iddialarına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yanıt verdi. Bakan Arslan; 'Tek firmanın çekilmesi projeyi etkilemez.' dedi.

Hollandalı Interface Haberi

Hollandalı Interface

Türkiye'de hızla gelişen ofis pazarı tasarımdan mimariye, ofis mobilyalarından zemin döşemesine kadar hemen her alt sektörü büyüttü. Ağırlıklı olarak ofis pazarına yönelik karo halı üretimi yapan Hollanda merkezli Interface de hızla gelişen pazara kayıtsız kalamayarak planlarını revize etti. Karo halı pazarının dünya lideri olan ve bugüne kadar distribütör aracılığıyla hizmet veren şirket, Türkiye ofisini açtı. Interface Avrupa, Ortadoğu, Afrika Bölgesi CEO'su Rob Boogaard, 25 yıldır Türkiye pazarında olduklarını ve bu süre zarfında tasarımın gelişmiş ülkelerde olduğu gibi önemli bir noktaya geldiğini söyledi. Boogaard, "Şirketler sadece bir ürün almakla yetinmiyor, tasarıma ve dizayna da önem veriyor. Sektörde artık mimar ve tasarımcılar daha fazla rol alıyor. Tasarım açısında fark yaratan karo halıya olan ilgi artıyor. Biz de buna kayıtsız kalmadık. Ülkede...