07 / 05 / 2024

Hollandalı Liftinstituut Solutions

Hollandalı Liftinstituut Solutions

Hollandalı Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak yeni projelere imza atıyor. Liftinstituut Solutions, 2017 yılında yüzde 50’nin üzerinde büyüme hedefliyor.

Solutions Site Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutions Site Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Metin tarafından kuruldu.

Mıreco Commercial Solutions Enerji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıreco Commercial Solutions Enerji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed M. Bazgosha tarafından kuruldu.

Real Mechanical Solutions Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Real Mechanical Solutions Mühendislik Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Munther Samı Bashjaweesh tarafından kuruldu.

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Tuzla 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Saçmacıoğlu tarafından kuruldu.

Advancedtek Solutions Petrol ve Gaz Anonim Şirketi kuruldu!

Advancedtek Solutions Petrol ve Gaz Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohammad S.aL-Sayyed Ahmad tarafından kuruldu.

Easy Solutions Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Easy Solutions Emlak Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Saitoğlu tarafından kuruldu.

Ace Oversa Solutions Gayrimenkul Hizmetleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ace Oversa Solutions Gayrimenkul Hizmetleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hyo Sun Kim ve Sean Cai ortaklığında kuruldu.

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Taghavi tarafından kuruldu.

Deutsche Bank, Hollandalı konut kooperatifine 175 milyon avro ödeyecek!

Hollandalı konut kooperatifi Vestia, Deutsche Bank’ın faiz türev ürünlerini uygunsuz şekilde sattığı için 175 milyon avro ödemeyi kabul ettiğini bildirdi...

Wizer Solutions Danışmanlık  Limited Şirketi kuruldu!

Wizer Solutions Danışmanlık  Limited Şirketi bugün Başakşehşir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile George Fanous, Ulfat Odeh ve Yousef Atıa ortaklığında kuruldu...

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Gündoğdu tarafından kuruldu...

Hich Solutions Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hich Solutions Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Yenici, Emrah Gün, Kerem Bayazit, Mustafa İpek ve Havva Banu Yenici ortaklığıyla kuruldu...

Solutions Partner Mühendislik Danışmanı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutions Partner Mühendislik Danışmanı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Deniz tarafından kuruldu. 

Hollandalı Liftinstituut Solutions Haberi

Hollandalı Liftinstituut Solutions

Asansör ve yürüyen merpenleri denetleyen bir kuruluş olan Hollandalı Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Dünya devi firmanın Liftinstituut Solutions Türkiye ofisi, inşaat sektöründeki gelişmelere paralel olarak büyümeye devam ediyor. Her yıl yüzde 30’ların üzerinde bir büyüme gerçekleştiren Liftinstituut Solutions, 2017 yılında bu rakamı yüzde 50’nin üzerine çıkarmayı hedefliyor.


Dünyanın dört bir yanındaki asansör ve yürüyen merpenleri 80 yıllık tecrübesiyle denetleyen Hollandalı bağımsız denetleme kuruluşu Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nu merkezi yapmayı hedefliyor. Ortadoğu ülkelerini İstanbul’dan yöneten Liftinstituut’un danışmanlık hizmeti sunan şirketi Liftinstituut Solutions Türkiye ofisi, 2017 yılında Ortadoğu’da yeni projelere imza atmayı planlıyor. Suudi Arabistan ve Dubai’de gerçekleştirilecek projeler, firmanın faaliyet alanının genişliğini ve küresel çaptaki atılımlarını gözler önüne seriyor.


2017’de YÜZDE 50 BÜYÜYECEK

Liftinstituut Solutions Türkiye’nin önümüzdeki...