02 / 05 / 2024

Hollywood Dekorasyon

Hollywood Dekorasyon

Hollywood ünlüleri moda ve dekorasyon alanlarına sızarak isimlerinin marka gücünü kullanıyor; evlerine yansıttıkları stili hayranlarıyla paylaşıyor

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Açıkalın tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan 'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi'nde kuruldu.

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Veysel Yücel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 2014 tarihinde Beyoğlu, Pürtelaş Hasanefendi Mahallesi'nde kuruldu.

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Elif Şengül, Şule Dalan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Beykoz, Kanlıca Mahallesi, Halepli, Çeşme Sokak'ta kuruldu.

A Yapı Tasarım Mimarlık Proje Mobilya Dekorasyon Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Yapı Tasarım Mimarlık Proje Mobilya Dekorasyon Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlknur Namlısaraç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu.

YDT Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YDT Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Özgür Torçuk tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan 2014 tarihinde Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda sergilenen 3 metrelik sandalye ilgi odağı oldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir firma tarafından üretilen ve "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre boy, 300 kilogram ağırlığa sahip sandalye, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu...

Tez Dekorasyon ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Dekorasyon ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Müslüm Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı büyük ilgi gördü!

10-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, inşaat sektörünün büyük ilgisini çekiyor. Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret AŞ de fuara katılarak, yeni nesil ürünlerinden örnekler sunuyor...

Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Servet Uzunlar, Zeynel Abidin Besleney, Kamil Kerem Zengin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından düzenlenen Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı' nın açılışı törenle yapıldı. Şanlıurfa’ daki fuarın bu yıl ikincisi düzenleniyor...

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı 10-13 Nisan'da!

Tüm Sanayiciler ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Sadık Sade ve Fuar Müdürü Musa Öztürk, Şanlıurfa’da yapılacak olan Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı öncesinde basın toplantısı düzenledi...

Kızılaslan İnşaat Mobilya Dekorasyon Bilişim Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Kızılaslan İnşaat Mobilya Dekorasyon Bilişim Sanayi ve Limited Şirketi, Mehmet Kızılaslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Çiçeksuyu Caddesi'nde kuruldu.

6Sanat Mimarlık İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

6Sanat Mimarlık İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Oskan, Buğra Elmas, Bekir Gökhan Özdemir tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hollywood Dekorasyon Haberi

Hollywood Dekorasyon

Justin Timberlake’in seçtiği halının üzerindeki Cindy Crawford tasarımı kanepede oturmaya buyurmaz mısınız?


JUSTIN TIMBERLAKE: Koleksiyon yarattı


Ünlü yıldız Justin Timberlake, Hollywood ünlülerinin dekoratörü Estee Stanley’nin HomeMint isimli markası için exclusive bir ürün ve sanat koleksiyonu oluşturdu. Haziran ayında sadece aynı isimli siteden online satışı yapmaya başlanan ürünlerde bekleme sırası olduğu söyleniyor. Timberlake, Stanley ile stillerinin benzer olmasının işlerini kolaylaştırdığını söylüyor. Axel Vervoordt ve Christian Liaigre imzalı iç mekanlardan etkilendiklerini ve modern mimariyi antika parçalarla kombinlemeye bayıldıklarını belirtiyor.


BARBARA STREISAND: Hem yaptı, hem yazdı


Barbara Streisand, Kaliforniya’daki evlerini “muhteşem bir mimari, özel bir ahşap işçiliği ve ikonik mobilya tasarımlarının” buluşması olarak tanımlıyor. Sanatçı, “My Passion for Design” kitabında, dört binadan oluşan evini nasıl yaptığını adım adım anlattı.


BRAD PITT: Hayali mimarlık


Brad Pitt, mimarlığa büyük ilgi duyuyor....