02 / 05 / 2024

Hollywood Ünlü

Hollywood Ünlü

Hollywood ünlüleri moda ve dekorasyon alanlarına sızarak isimlerinin marka gücünü kullanıyor; evlerine yansıttıkları stili hayranlarıyla paylaşıyor

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Prens Harry ve Meghan Markle, 7 milyon dolarlık ev bakıyor! 

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de ev almak için harekete geçti. Çiftin, Malibu'da Hollywood ünlülerine komşu, 5 yatak odalı, bir havuz, bir de tenis kortu bulunan 7 milyon dolarlık eve göz diktikleri öğrenildi...

Hollywood yıldızlarının adaları!

Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendilerine ait adaları bulunuyor. Bu adaların fiyatları dudak uçuklatıyor.

İşte ünlülerin manzaralı banyoları!

Hollywood ünlülerinin nasıl mekanlarda yaşadıklarını artık bilmeyen yok. Tek bir filmden ya da albümden servet kazanan bu ünlüler evlerinde de hiçbir konforu eksik etmiyor. Çoğunun yaşadığı yerler kelimenin tam anlamıyla dudak uçuklatacak türden.

Michael Carlyle Hall, Los Feliz'deki evini 4.85 milyon dolara sattı!

Bir dönem izlenme rekorları kıran Dexter adlı dizinin yıldızı Michael C. Hall, kısa bir süre önce satışa çıkardığı gösterişli evini sattı. Hem de birçok Hollywood ünlüsünün uğradığı şanssızlık onun yanından bile geçmedi.

Hamile ünlüler bebek gelmeden ev alıyor!

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı ev satın alıp bebekleri için dayayıp döşemeye başladı.

İşte otel yatırımı yapan ünlüler!

İş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimler, kazandıkları parayı farklı alanlarda değerlendirmeyi seviyor. Hollywood'da otel yatırımı yapan en az 21 ünlü olduğunu biliyor muydunuz?

İşte Hollywood ünlülerinin kiralık evleri!

Sinema ve müzik dünyasının bazı ünlülerinin geçmişte yaşadığı evler de artık internet üzerinden kiralanıp tatilcilerin hizmetine sunulabiliyor. İşte geçici olarak tatilcilerin hizmetine sunulan evlerinden bazıları.

İşte Hollywood efsanelerinin yaşadığı evler!

Başarılı kariyerleri ve güzelikleri akıllardan hiç bir zaman silinmeyecek Hollywood efsanelerinin nerede yaşadığı biliyor musunuz? İşte dünyaca ünlü Hollywood starlarının yaşadığı malikaneler....

Tom Cruise'un Hollywood Hills'teki villası 11.4 milyon dolara satışta!

ABD'li aktör Tom Cruise Hollywood Hills'te bulunan muhteşem villasını 11.4 milyon dolara satışa çıkardı. 53 yaşındaki ünlü aktör 13 milyon dolar fiyat biçilen evini sene başından beri satmayı planlıyordu. Ancak alıcı çıkmayınca fiyatı biraz daha düşürdü.

Hollywood yıldızlarının malikanelerini kimler satın aldı?

Hollywood'un en tanınmış oyuncularının lüks evleri ve milyon dolarlık malikaneleri bulunuyor. Yıldızların bu malikaneleri,ünlüler arasında sürekli el değiştiriyor.

Hollywood ünlülerinin evleri dudak uçuklatıyor!

"Paraya para demeyen" Hollywood ünlülerinin evleri de dudak uçuklatıyor.Sadece ihtişamıyla değil sahip oldukları sıradışı özellikleriyle de...

Hollywood Ünlü Haberi

Hollywood Ünlü

Justin Timberlake’in seçtiği halının üzerindeki Cindy Crawford tasarımı kanepede oturmaya buyurmaz mısınız?


JUSTIN TIMBERLAKE: Koleksiyon yarattı


Ünlü yıldız Justin Timberlake, Hollywood ünlülerinin dekoratörü Estee Stanley’nin HomeMint isimli markası için exclusive bir ürün ve sanat koleksiyonu oluşturdu. Haziran ayında sadece aynı isimli siteden online satışı yapmaya başlanan ürünlerde bekleme sırası olduğu söyleniyor. Timberlake, Stanley ile stillerinin benzer olmasının işlerini kolaylaştırdığını söylüyor. Axel Vervoordt ve Christian Liaigre imzalı iç mekanlardan etkilendiklerini ve modern mimariyi antika parçalarla kombinlemeye bayıldıklarını belirtiyor.


BARBARA STREISAND: Hem yaptı, hem yazdı


Barbara Streisand, Kaliforniya’daki evlerini “muhteşem bir mimari, özel bir ahşap işçiliği ve ikonik mobilya tasarımlarının” buluşması olarak tanımlıyor. Sanatçı, “My Passion for Design” kitabında, dört binadan oluşan evini nasıl yaptığını adım adım anlattı.


BRAD PITT: Hayali mimarlık


Brad Pitt, mimarlığa büyük ilgi duyuyor....