06 / 05 / 2024

hologram

hologram

Yeni hologram uygulaması sayesinde; konut firmaları artık maket üzerinden değil de 3 boyutlu olarak hazırlanan çözümlerle, müşterilerine projelerini sunabiliyor. Maket üzerinden proje satış süreci yavaş yavaş tarihe karışacak.

Kripto para borsasında akıl almaz olay! Hackerlardan inanılmaz dolandırıcılık!

Kripto para borsası Binance, yeni bir dolandırıcılık yöntemini ortaya çıkardı ve dikkat çeken uyarılarda bulundu. Bu yöntemle kripto para projelerini hedefleyen hackerlar, deepfake sayesinde yapay zeka ve hologram kullanarak kendilerini yönetici gibi gösterebiliyor. İşte detaylar...

Tuzla Holografik Hayvanat Bahçesi açıldı!

50’den fazla hayvanın hologram teknolojisiyle yer aldığı Türkiye’nin İlk Holografik Hayvanat Bahçesi Nuh’un Gemisi HoloZoo, Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda hizmete açıldı.

Piyalepaşa İstanbul'a Las Vegas’tan İnteraktif Hologram Ödülü verildi!

Sektöründe bir ilke imza atarak tanıtımını interaktif hologram teknolojisi ile yapan Piyalepaşa İstanbul, bu inovatif tanıtımı ile Digital Signage Expo Apex 2016’da ödüle layık görüldü.

Piyalepaşa Gayrimenkul, Beyoğlu'ndaki dönüşümü Dubai'de anlattı!

Piyalepaşa Gayrimenkul, Beyoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesini Dubai'de Körfezli yatırımcılara anlattı. 800 milyon dolar yatırım değerine sahip proje hologram teknolojisi kullanılarak Arapça, İngilizce ve Türkçe olmak üzere 3 farklı dilde tanıtıldı.

Piyalepaşa İstanbul Projesi 3 dilde sunulacak!

Piyalepaşa Gayrimenkul, “Piyalepaşa İstanbul”u, teknoloji ve hikayenin iç içe başarıyla kurgulandığı bir hologram sunumuyla tanıtıyor.

İnanlar İnşaat hologram dönemini başlattı!

Bu yıl 50.yaşını kutlayan gayrimenkul sektörünün köklü ismi İnanlar en yeni teknolojileri kullanarak, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. İnanlar, projelerinin tanıtımı için “Hologram Teknolojisi"ni kullanarak sektöründe hologram dönemini başlattı.

İnanlar İnşaat hologram teknolojisine geçti!

50.yaşını kutlayan İnanlar İnşaat, yeni teknolojileri kullanarak, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. İnanlar, gayrimenkul sektöründe daha önce hiç denenmemiş bir deneyim sunarak sektörde hologram çağını başlatıyor.

Piyalepaşa İstanbul hologramla tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründe ilk kez Piyalepaşa İstanbul, özel geliştirilen bir yazılımla etkin ve etkileşimli şekilde hologram teknolojisini kullanarak proje detaylarını interaktif tablet sunumu ile anlattı.

İnanlar İnşaat projelerini hologram ile tanıtacak!

Projelerinin tanıtımı için bundan böyle hologram teknolojisini kullanacak İnanlar İnşaat, gayrimenkulde bir ilki gerçekleştirecek. Hologramlar, tüketiciye gayrimenkul projelerinin güzelliğini eksiksiz tanıma olanağı sunuyor..

MIPIM Fuarı'na Türkiye'den 21 firma katıldı!

MIPIM Fuarı'nda İTO 1.5 milyon euroluk dev bir İstanbul maketiyle şehrin yeni projelerini ve tarihini tüm ihtişamıyla ortaya koyarken, Piyalepaşa Projesi ise hologram şovuyla katılımcıyı standına çekti.

Home Ofis'te hologram istiyoruz!

Dell ve Intel'in yaptığı araştırmaya göre çalışanların yüzde 52'si ofis yerine evden çalışmanın daha verimli olacağını savunuyor. Gelecekte işyerine, hologramın gideceğini öngörenlerin oranı yüzde 81

Konutta 3 boyut dönemi başlıyor!

Yeni hologram uygulaması sayesinde; konut firmaları artık maket üzerinden değil de 3 boyutlu olarak hazırlanan çözümlerle, müşterilerine projelerini sunabiliyor. Maket üzerinden proje satış süreci yavaş yavaş tarihe karışacak.

Konut sektöründe hologramlı satış!

Konut sektöründe hologramlı satış başlıyor. Hologram uygulamaları hazırlayan bir firma, konut sektöründe maket üzerinden satışlara alternatif geliştirdi. Üç boyutlu teknoloji sayesinde müşteriler, alacakları konutun içinde gezebilecek...

hologram Haberi

hologram

Dünyada 3 boyutlu efekt ve gösteri teknolojilerinin en yaratıcı patentlerini elinde tutan ve sektör lideri olarak birçok başarılı projeye imza atan Musion, sektöre öncülük etmeye devam ediyor.

Musion, son dönemde eğitim dünyasında büyük ses getiren hologram uygulamasının ardından, bu kez konut sektörüne el attı. Musion tarafından geliştirilen ve konut sektörüne büyük kolaylık sağlaması beklenen yeni uygulamayla, konut firmalarının müşterilerine maket üzerinden proje satış süreci tarihe karışacak.

Musion tarafından sektöre kazandırılan bu uygulama sayesinde konut firmaları artık, maket üzerinden değil de 3 boyutlu olarak gösterilen ve birebir konutun içinde hissi veren teknolojiyle müşterilerine projelerini sunabilecek.

Konut satın almak isteyen müşteriler, 3 boyutlu olarak konutun içinde yer alacak malzemeleri seçerken, yeni yaşam alanları ile ilgili kararları da anında alabilecek. Bu sayede henüz inşaata başlangıç...