27 / 04 / 2024

Konut sektöründe hologramlı satış!

Konut sektöründe hologramlı satış!

Konut sektöründe hologramlı satış başlıyor. Hologram uygulamaları hazırlayan bir firma, konut sektöründe maket üzerinden satışlara alternatif geliştirdi. Üç boyutlu teknoloji sayesinde müşteriler, alacakları konutun içinde gezebilecek...



Hologram uygulamaları hazırlayan bir firma, konut sektöründe maket üzerinden satışlara alternatif geliştirdi. Üç boyutlu teknoloji sayesinde müşteriler, alacakları konutun içinde gezebilecek.



Üç boyutlu efekt ve gösteri teknolojileri alanında hizmet veren Musion isimli firma, konut sektörüne yönelik yeni bir proje başlattı. Musion tarafından konut sektörüne kazandırılan uygulama sayesinde konut firmaları artık, maket üzerinden değil de 3 boyutlu olarak gösterilen ve birebir konutun içinde hissi veren teknolojiyle müşterilerine projelerini sunabilecek.


Konut satın almak isteyen müşteriler, 3 boyutlu olarak konutun içinde yer alacak malzemeleri seçerken, yeni yaşam alanları ile ilgili kararları da anında alabilecek. Bu sayede henüz inşaata başlangıç aşamasında konutlarının bitmiş halini görebilecek.


İnşaat firmalarına da büyük bir maliyet avantajı sağlayan bu teknoloji, geleceğin satış teknolojisi olarak adlandırılıyor.


Geliştirilen yeni uygulama hakkında bilgi veren Musion Türkiye Kurucusu Murat Günenç, "Geliştirdiğimiz yeni uygulamalar doğrultusunda konut sektörüne de yeni bir soluk kazandırmak istedik. Bu doğrultuda firmalara büyük kolaylık sağlayacağına inandığımız bu çözüm önerisiyle, kullanıcıların karşısına çıkmayı hedefliyoruz. Hem firmaların, hem de müşterilerin bu uygulamadan memnuniyet duyacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.


TOKİ Haber 


Geri Dön