02 / 05 / 2024

Home Away Türkiyenin en büyük günlük kiralama sitesini aldı

Home Away Türkiyenin en büyük günlük kiralama sitesini aldı

Günlük kiralama sektörünün büyük oyuncusu ABD'li Home Away, hemenkiralık. com'un yüzde 12.9 hissesini 2 milyon dolara satın aldı.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

English Home’da fırsat ürünleri: sepette yüzde 60’a varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek seçili ürünlerden oluşan ‘fırsat ürünleri’ kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim var. İşte indirimli fırsat ürünleri..

English Home kozmetik ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek kozmetik grubunda sepette yüzde 50 artı 20 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte o ürünler..

English Home'da yatak odası ürünlerinde her şey yarı yarıya indirimli! İşte 03 Ekim 2022 fiyat listesi

Kışa English Home fırsatlarıyla hazırlanın. Yatak odası ürünleride yüzde 50 indirim kampanyası başlatan English Home bir tıkla evinizde. İşte indirimli fiyat listesi

English Home'da tüm ürünlerde geçerli yüzde 70’e varan indirim! English Home 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Ev tekstil markası English Home büyük indirim kampanyasıyla karşımızda. Tüm ürünlerde geçerli sepette yüzde 50 indirime ek yüzde 20 indirimle hesaplı alışveriş sunuyor. İşte English Home 19 Eylül 2022 fiyat listesi..

Enza Home’da hem yüzde 25 indirim hem de 36 taksitle 4 ay sonra öde! 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Enza Home’dan tüm mobilyalarda geçerli 36 ay taksit imkanı, buna ek olarak 4 ay sonra ödemeye başlama imkanı herkesi sevindirecek. Enza Home’da seçili mobilyalarda yüzde 25 indirim sizleri Enza Home mağazalarında bekliyor. İşte, Enza Home 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Home&Tex Fuarı 31 Ekim'e kadar devam edecek!

İstanbul Fuarcılık AŞ'den yapılan açıklamaya göre, TETSİAD ve CNR Holding iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Home&Tex, Türkiye'nin ikinci, dünyanın dördüncü büyük ev tekstili fuarı olma özelliği taşıyor.

Home Away Türkiye'nin en büyük günlük kiralama sitesini aldı!

Günlük kiralama sektörünün büyük oyuncusu ABD'li Home Away, hemenkiralık. com'un yüzde 12.9 hissesini 2 milyon dolara satın aldı.

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul edinmesine ilişkin hukuki süreçler!

Son dönemde Türkiyenin cazip bir finans merkezi haline dönüşmesiyle birlikte, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye iştahı artmış durumda. Avukat Kadir Kurtuluş’a yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçleri sorduk.

Home Away Türkiyenin en büyük günlük kiralama sitesini aldı Haberi

Home Away Türkiyenin en büyük günlük kiralama sitesini aldı

Yabancı şirketlerin Türkiye'ye olan ilgisi devam ediyor. 2.6 milyar dolarlık piyasa değeriyle günlük kiralama sektörünün en büyük oyuncularından biri olan ABD'li şirket Home Away, hemenkiralık.com'un yüzde 12.9 hissesini 2 milyon dolara satın aldı. Bu satın almayla birlikte Hemenkiralık'ın değerlemesi ise 15.5 milyon dolara ulaştı. Hemenkiralık. com'un kurucu ortaklarından Mehmet Ülkü, yaptıkları bu girişim sonrasında Home Away'in Ortadoğu pazarını da yönetmeye başladıklarını söyledi. 


TAMAMINI İSTİYORLAR 

Home Away'in hemenkiralık. com'un tamamına talip olduğunu belirten Ülkü, görüşmelerinin devam ettiği bilgisini verdi. Hemenkiralık.com'un 72 ülkede hizmet verdiğini belirten Ülkü, "Türkiye'de pazar lideriyiz. Ortadoğu ve Rusya'da da ilk 5'teyiz. Hedefimiz burada da lider olmak" dedi. Günlük direkt 15 bin ziyaretçilerinin olduğunu belirten Ülkü, Home Away üzerinden bu rakamın 50 bine yükseldiğini aktardı. 2014'te 6 milyon TL...