09 / 05 / 2024

home city mobilya pendik

home city mobilya pendik

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge indirimde! Bu indirim kaçmaz! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, PowerCyclone ve TriActive başlık teknolojisiyle zeminleri, mobilya ve duvar kenarlarını temizler. Peki ürün indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

Enza Home yüzde 15 indirimli! Bu habere bakmadan geçmeyin! 3 Ekim 2022 Enza Home fiyat listesi!

Enza Home 1-4 Ekim tarihleri arasında seçili mobilya oronlerinde yüzde 10 ila 15 arasında değişen oranlarda indirime gitti. İşte Enza Home indirimli fiyat listesi

6 bin 900 TL indirim fırsatını kaçırmayın! Tüm ürünlerde 24 ay taksit imkanı! Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen mobilya markası Mondi Home’da şimdi indirim zamanı. Anında 6 bin 900 TL indirim kazanın. Mondi Home’da satışta olan bütün ürünlerde geçerli olan indirimi kaçırmayın. Ayrıca tüm ürünlerde 24 taksit imkanı var. İşte, Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bedirhan Bayazıt tarafından kuruldu.

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye beddeli ile Gökhan Kılıçaslan ve Şahin Salman ortaklığında kuruldu.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı. Peki Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Home City Pendik açıldı!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı.

Weltew Home yıl sonuna kadar 65 mağaza açacak!

Mobilya sektöründe yurtdışında ve yurtiçinde faaliyet gösteren Weltew Home, hedef büyüttü. Firma, yıl sonuna kadar yurtiçinde 50 ve yurtdışında 15 şube açacak.

home city mobilya pendik Haberi

home city mobilya pendik


Eva Group-Has Grup ortak girişimi, JLL Türkiye'nin kiralaması ve yöntemiyle, İstanbul Pendik'te faaliyete geçecek olan ''Home City'', Ocak 2018'de kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 

Önde gelen Türk mobilya markalarının yer aldığı, 95 bin metrekarelik alanda 500 milyon TL yatırımla hayata geçecek olan dev proje, mobilya ve ev dekorasyon sektörünüb ''sanayi sitesi'' devrinden uzmanlaşmış AVM dönemine geçişini başlatacak. 

Home City Pendik, tm bu sektörleri modern bir AVM'de, tek çatı altında toplamayı amaçlıyor. İçerisinde çocuk oyun alanları, retoran ve kafeleri barındırıyor.

Kiralama ve yönetimini ticari gayrimenkulde özgün profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin üstlendiği Home City Pendik; mobilya, ev tekstili, züccaciye, halı, perde ve aydınlatma markalarından pek çok seçeneği bir araya...